Masyuk

Ahad, 18 April 2010

Gatsby Deodorant Street Fair @ Times Square - Part 2





Lepas tu apa lagi waktu bergambar beramai ramai la semua bloggers berkumpul
untuk bergambar beramai ramai


Memasing bersemangat waja untuk menjayakan gathering terbesar
untuk para bloggers dah macam tentera merah kat Thailand tu dah
aku rasa.


Kalau dah bloggers tu xleh lari la dengan camera
pantang jumpa camera mesti nak amik gambor nyer.

tah apa la yang digebangkan oleh Kak Ina KL tu


Sampai berpusing Kak Ina KL, Kak Sumi mendengar Jai berceloteh.


Dah macam pengapit perantin plak Kak Ina KL


Kak Ina KL bersemangat untuk bermain permainan yang disediakan oleh
pihak penganjur pada hari tersebut


Anak Kak Ina KL pun joint gaks


Sewaktu perasmian oleh orang orang besar.
Waktu ni

bean moreno- http://www.suterablogger.com/
ausmelankolik- http://www.ausmelankolik.com/
daydeck- http://daydeck86.blogspot.com/
bro eyriqazz- http://eyriqazz.blogspot.com/
bro jai- http://teratakarmo.com/
aidi safuan-http://aidi-safuan.blogspot.com/

tapi aku tak tau kenapa nama aku disebut.
aku ni bukanlah glemer cam yang lelain tu bak kata Kak Ina KL
jarang update pun nama kena sebut.
ehehheheheheehee


Waktu perasmian tu kitaorang dengar ala ala kadar jer
memasing sibuk nak bergambar jer.


Aksi aksi gila babos para bloggers.


Jari Merah dengan teman tapi mesre nyer


Bergambar terus sampai lebam.
ahahhahahahaaa


Aweks comel mana ni tolong perkenalkan diri anda leh tak
ehhehhehehehee


Kak Tasha yang kenikmatan ketika memeluk sang suaminya
wakakkakkaaa




p/s - bersambung lah lagi gamaknyer.



10 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

tash yg kenikmatan ketika memeluk chek wenya... kahkahkahakhakhakhahka
kelakau. kalau dia baca nie, abis lah ko deck

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tau xpa CLP
tapi ada pic lagi ganaz dari kak tash
ahahahhahaaa

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

lagi banyak ek gambar kamu dari akak punyer..lawa pulak tu..al maklumlah kamera mahal

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

event yg sangat besttt...teruja sekali..oh ya,cik abang kenapa tak ikut skali?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak Ina KL - memang merah tapi saya tak sesuai pakai merah la kak bertambah gelap jadi nyer

eyriqazz - memang best woooo...

Jard The Great berkata...Best Blogger Tips

hihihih...thanks forward gmbr kat emel

cik eykameow :) berkata...Best Blogger Tips

pheww. baru jumpe blog ni. ngee. daydeck , nice to meet u! hehe

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

baru ada gambar matjoe yg kacak.

nice one!!!

enyheartsdiamond berkata...Best Blogger Tips

awek comel tu eykameow ;p

mohdhairihassan berkata...Best Blogger Tips

amboi daydeck~
bkenan nampak!
hakhakhak..

meh aku tolong ejas..
hehe~ ^_^