Masyuk

Ahad, 18 April 2010

Gatsby Deodorant Street Fair @ Times Square - Part 3



Waktu yang ditunggu telah tiba waktu untuk bergumbira katanya
iaitu waktu bermain permainan yang disediakan.

Kak Tasha mencuba nasib untuk beracing



Fateha dengan semangat untuk menjaringkan bola ke dalam gol
ahahhahahaha


Enny Khong dengan sabar menanti turn untuk membuat jaringan



sapa yang nak panjat tu.



Sempat lagik Kak Tasha berchiken dance
ahahhahhahaa

Kak SumiJelly memanjat dengan semangat jitu
sampai terkangkang kiap aksinya
ahahhahaaa


Bergambar lagik



Waktu ni paling meriah aku dengan Kak Tash bergabung tenaga Veeto
menyerang semua ahli kroni kroni dengan mencampak mereka ke
dalam tempat panjat memanjat tu.


Aus ketakutan melarikan diri kelemahan Aus adalah geletek
dia tak boleh kena geletek
ahahahahhahahahahhahaha


Hairi plak mencuba nasib untuk mendapatkan kuponnya.


suker plak brader nih ekkk...


letih aku nak post pic dalam nih...





maybe lepas ni n3 aku post gambor jer ler
penat nak pikir apa nak di taipkan nih



3 comments:

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

time ni wa dh chaw

|| nemo mimosh || berkata...Best Blogger Tips

sonok nye korang !

mohdhairihassan berkata...Best Blogger Tips

ko mmg terbaek r daydeck!

cayalah!