Masyuk

Khamis, 8 April 2010

Project Alpha Season 2 Blogger's Launch @The Curve






Malam semalam aku pergi ke
Project Alpha Season 2 Blogger's Launch
dekat Cathay Cineplex @The Curve
sebenarnya aku tak dapat ticket coz waktu buat N3
mengenai jemputan Project Alpha ni aku xda kat Mesia
aku waktu tu ada kat Yogyakarta.
Nasib baik la Cik Lily Putih ajak aku coz Mr. Big nya
tak nak pergi nak melayan PS kat umah katanya.


Aku sampai agak lambat gak sebab after opis hour baru aku gerak
aku sampai sana terus call Cik Lily Putih tanya dia kat mana
dia tunggu aku kat area Elianto.
Lepas tu aku ngan Cik Lily Putih terus gerak ke wayang nyer.
Sampai jer kat wayang MatJoe sound kata Kak Ina KL
tengah di Make Over.
dengan perasaan terujanya aku ngan Cik Lily Putih
terus ke tempat Kak Ina KL untuk memberi sokongan Moral
ahahahahhahaha

Kak Ina KL sedang di Make Over

Tersenyum lebor dibuatnya

MatJoe dengan Mr Manager memberi sokongan yang pada
kepada Kak Ina KL

Dalam waktu Kak Ina KL sedang di Make Over
Cik Lily Putih & MatJoe terus beratur untuk mendaftar.

Kak Ina KL dengan Mr. Manager nya yang setia.

Bertambah cantik Kak Ina KL setelah di Make Over

Close Up sket

Cik Lily Putih tak nak ketinggal untuk bergambar dengan
Kak Ina KL yang telah siap di Make Over

Waktu ni dah ramai jugak la datang antaranya
PoojiePooh, Mr Bean, Ain Sepet, Jard, dD sitekateki

Dalam sibuk kitaorang menghavoc kan suasana tetiba
nampak plak RedFingger tengah beratur nak register.
yang belakang tu kalau tak silap TehTarik kot.

Iklan sebentar yer.

Lepas tu ushar plak Si Laser sapa lagi kalau bukan Dive Meletup
Azwan Ali kena Interview dok promot barangan Adidas.

RedFingger ngan Kekasih gelap nak bergambar dengan banner
Project Alpha.

Lepas tu apa lagi masa untuk menchekik ar
kasi balun la semua

Antara makanan yang disediakan Bihun Goreng, Wantan, dll

Bean Moreno dalam keadaan senget sebelah

Cik Lily Putih nak gak bergaya dengan Si Laser Azwan Ali

Aku tak tau Bean mengayakan aksi apa nih?

Cik Lily Putih yang masih nak bergaya

Lepas tu nampak pulak Cik Byzura kita yang baru sampai dari
Pulau Temasik.

Kak Tash & Go saja datang lambat sket coz dia pergi menchekik kat bawah
katanya (sesi peluk ceom)

Bergambar lagik kali ni dengan GTO datang bersama isteri terchentanya
Pada mulanya berjanji datang saing dengan Kak Ina KL

Biasa la sekali sekala bersua muka mesti la nak bergambar reramai
cenggini. Cik Hel dah sampai waktu ni


Kaum wanita saja bergambar
yang tengah tengah tu (baju kaler ping) wife GTO

Kak Tasha kalau tak bergambar ala ala menghairahkan tak sah agaknya
ahahhhahahaa (gurau jer yer kakakku)

Bean Moreno bersama Kak Tasha

Redfingger bersama kekasih hatinya.

Memasing sibuk nak bergambar bersama salah seorang peserta
Project Alpha 2 nama dia Ninie Ahmad

Ko amik pic sapa tu JariMerah

Apakah strategi yang dipasang oleh Bean Moreno bersama Ain Sepet tu.

Apabila Kak Tasha mengembangkan sayap modelnya yang
selama ini dipendamkan sahaja
seperti Kupendam Sebuah Duka......ahahahhahaha

Sesi bergambar lagi ni, kali ni bergambar dengan Jojostruys
salah seorang peserta Project Alpha 2 jugak.

Kak Ina KL bersama orang Kuat Upin Ipin

Kak Ina KL bersama Kak Anie macam jejak kasih plak kan.
eehehhehehehehheee

Jai plak baru sampai

Komuniti kitaorang bertambah apa lagi bergambar la lagik.

Redfingger yang cuma dapa peluk gambar Jojostruys

Abang Batman bersama temannya sorry der tak sempat nak berkenalan
kalau tak kisah kenalkan diri dengan temannya sekali yerk
kalau sudi ler

Amboi 4kali
bergaya sakan korang dengan Si Laser Azwan Ali tu yer
Azwan Ali jugak salah seorang blogger's yang terpilih dalam
Project Alpha 2

Cik Hel jugak sempat ber Make Over

Jumpa pulak dengan RedMummy apalagi bergambar lagik la

Aksi menggedikkan diri

Sempat lagik tu korek rahsia kejayaan otaimer otaimer dalam dunia Blog ni

Siapa tak kenal dengan Abang Nara blogger terkenal dengan dunia artis.

Aksi aksi Kak Tasha bersama suami terchentanya.

Lepas tu apa lagik tengok wayang ler cerita Kick Ass
cerita kelakar dan lucah la juga. semua itu disponsor oleh
Nuffnang yer. Terima Kasih Nuffnang.
akhirnya aku dengan Cik Lily Putih terjebak sampai abis cerita ni.
Mintak Maaf kalau ada yang kecik ati dengan aku ekkkk...

p/s - Aus aku pun orang yang bawak aku xdapat invitation pun
anyway terima kasih kepada Cik Lily Putih



Watak Utama

Cik Lily Putih - http://sigilatv.blogspot.com/
Kak Ina KL - http://tertunailahhasratdihati.blogspot.com/
GTO - http://eyriqazz.blogspot.com/
Ain Sepet - http://aiensepet.blogspot.com/
Mr. Bean - http://www.suterablogger.com/
MatJoe - http://matjoe9498.blogspot.com/
Merah Baldu - http://merahbaldu.blogspot.com/
PojiePooh - http://pojiepooh.blogspot.com/
Azwan Ali - http://silaserazwanali.blogspot.com/
Jojostruys - http://www.jojostruys.com/
Redmummy - http://redmummy.com/
BeutifulNara - http://beautifulnara.com/
Ninie Ahmad - http://ninieahmad.com/
CikHel - http://helenalatisha.blogspot.com/
Kak Anie - http://kaklady.blogspot.com/
RedFingger - http://myredfingger.blogspot.com/
Jard - http://ignorantbrat.blogspot.com/
Kak Tasha - http://www.onetasha.com/

kalau tak cukup tolong tambah dalam komen yer



17 comments:

Jard The Great berkata...Best Blogger Tips

laaa... ade makan2 free ke? apsal aku tak tahu??? uwaaaaaaaaaa....

aku dtg pon sbb bean bg... aku wakili isteri die.. huaaa

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ada la Jard
sib baik la ada kawan yang baik ati..

Aus MeLankoLik berkata...Best Blogger Tips

siud..byk giler gambar .
asal meriah tak hingat punye ni .
hahahak ..
jeles gile aku ..

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

aku no 1 dalam list. ermm terharunya. terima kasih bebanyaklah ye daydeck

Natasha berkata...Best Blogger Tips

cukup2...tapi awat nama haku duduk bawah sekali nie...satu lagi ji mana dapat touch & go ni.... mongok tol arr ko deck

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Aus - memang meriah pun...
jangan jeles lar bro....

Lily - mana aku senang aku bukak link nyer

K.Tash - biasa la kak Tash,

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

amboi banyaknya gambar..kena suruh org jenguk ni..tq yer sudi ambil gambar akak yer..

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

seriyess besttt jumpak korang semua. terbaekkkk aa daydeck entry ni. lenkali aku nak bawak hasanah ngan abby laa utk stay until end of the event.

redfingger berkata...Best Blogger Tips

daydeck memang best la...banyak ambik gambar..:-)

darkbatman berkata...Best Blogger Tips

aku nye url..

darkbatman--> http://darkatman.com

hehe.. teman aku 2 adik aku la deckk..heh..xkenal ko time 2 xleh nk intro pape..hehe..pasne leh kenal2..

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.benci aih, jeles!
.kite clash lah mcm neh
.huh!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak Ina - Kasi promote sikit ler....ehehehehheeh

MatJoe - tu la lain kali jangan simpan jer hasanah dengan abby ko tuh....

RedFingger - nak menambah ilmu belajar dari pengalaman

Darkbatman - sama la ngan aku tak kenal ko lagik ....ehehehehhe

Fateha - jangan jeles yerk.......

miss norafizan berkata...Best Blogger Tips

bestnye!!! banyak gambar! :) suka2!! ^_~

JAI berkata...Best Blogger Tips

www.teratakarmo.com

update!!

Aku daa JAI..nanti aku buat special bloglist kat sidebar buat rakan-rakan aku yang aku gelar BLOG-GENG yang pernah aku jumpa..

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

event ni memang best...seronok...

Darkbatman berkata...Best Blogger Tips

wahh..best bro jai nk wt cm2..hehe

Tentang Mya berkata...Best Blogger Tips

Class ur allssss :)