Masyuk

Khamis, 8 April 2010

Kak Ina KL Dah Berubah Tak Macam Dulu Lagi





Malam ni aku balik lambat coz g tengok wayang bersama
peserta project alpha sesion 2
malam ni tak sempat nak update blog cuma nak publish gambar
Kak Ina KL
yang cun melecun selepas di make over tadi
bak kata eyreeqazz cam tak caya suara Kak Ina kat dalam telefon


Close up sket.

16 comments:

Afra Yuri berkata...Best Blogger Tips

wah kak ina cantik!! vogue okey....

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tau xper
vouge sangat kak ina tadik

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

ko selamba je bahan food mummy eyh...aku sula kang...hak3

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

agak agak la aku bahan food mummy
ko tak nampak ke dia da bertambah cun tuh
apsal la ko nak sula aku xda keje kerk

Natasha berkata...Best Blogger Tips

hahahah.... kak ina mmg vouge, lagi vouge kalau dia masak utk kita sume kan

sitekateki | dD berkata...Best Blogger Tips

kak ina memang melatop la smalam...
sempat snap2 pic je ngan akak semalam...x sempat nak borak panjang...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

kak Tash n go - tau xpa kalau masak utk kita semua lagi la vouge

dD - kak ina memang malatop sepanjang masa.

alamfanacinta berkata...Best Blogger Tips

perghhhh meletopppp hokey kak ina kite...fewwwittttt...~

Kancilbiru berkata...Best Blogger Tips

phewitt....vogue kak ina! cayalah..

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

teruknya muka akak ni...lebih baik tak yah make up ek..

malu weiiii..kena menyoroklah bawah tilam

DaHLia berkata...Best Blogger Tips

wahhhh makin cun melecun!!!

dah jadi blogger terkenal, mesti kena vogue... sbb jadi tontonan blogger lain :)

linn berkata...Best Blogger Tips

iskkkk saspen je tajuk ko ni kan. ingatkan berubah apa laa. ok per kak ina vogue camtu

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

ooo ni dia kak ina KL kita yea...
eh rasenye adik akak pojie pooh pun join ler...kenal tak??

helena's berkata...Best Blogger Tips

kak ina memang steady!

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

akak cilok ek gambar ni

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

wow, hebat laa GTO, ubah make up, suara pon bleh berubah.

kak ina mmg glam mlm tu.
aku rasa bleh kita suggest kt ina beli domain foodmummy.com