Masyuk

Jumaat, 7 Mei 2010

Aku Bercuti Lagik...



Salam semua
N3 sebelum ni (klik sini) ada menyatakan bahawa aku sudah
rindukan akan Pulau. Setelah dipersetujui oleh Majlis Tertinggi
(walaupun tak brapa nak tinggi) kami semua akan bercuti ke Pulau.
Pulau mana yang akan kitaorang terjah kali ini jawapan nya adalah
Pulau Redang, Yahoo next week kitaorang akan cargas ke Pulau Redang
untuk mereleasekan kepala hotak berjambul yang dah tak menentu ni
trip kali ni kitaorang gerak seramai 8 orang jer, nanti pergi ramai ramai
serabut plak pala otak nih. tak sabar rasanya nak mensnorklingkan
diri ni dah dekat 2 tahun kitaorang tak ke Pulau.
tak sabar rasanya nak kesana. tapi kali ni pergi jalan tak da nak
kirim & ole ole coz balik tu kena rush sket coz bas jam 1 tengah hari
kalau bas malam xda hal la boleh la korang kirim
TOTO bukan sport toto yang judi tu ni conforter ar (kat sanakan murah)
pakej pun tak da lah mahal sangat cuma
RM295+RM80 = RM375 seorang
tapi duk kat challet biasa jer tak da lah nak stay kat
Laguna beach Resort yang maha mahal tu.

4 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

ko pi bercuti lagi,sentap mak nie tau!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

rileks Lily
jangan sentap sentap ko pun leh g gaks....

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

nak survinier boleh?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

bean kalau sempat aku belikan keychain jer untuk korang cam hari tu