Masyuk

Isnin, 10 Mei 2010

Ayat Minggu Ini



P/s : Agak - agak kalau aku nak buat gathering ada tak yang nak datang ? Hahahahak .
Aku singgah kat blog aus pastu nampak ayat ni
tapi aku cam pernah la nampak ayat ni kat blog
blogger terkenal cam kat tokey jual kain mahal
tu jerk kan...

14 comments:

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

siapakah itu?hak3...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tah la bean ayat sapa la tuh kan

Aus MeLankoLik berkata...Best Blogger Tips

perli kuat , hahahahak

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

sapa perli sapa ni Aus
wakakkakakaaaa

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.ayat sape sebenarnye?
*musykil*

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tau xper

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

cam tau je ayat sape tuh ek?

cik eykameow :) berkata...Best Blogger Tips

yer. eyka pun penah nmpak and baca ayat tu..lalala~~

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

orang yang musykil tu maybe dia tak blogwalking to other member's kot...

freedownloadfont berkata...Best Blogger Tips

Assalamu alaikum?
apa kabarnya ni?

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

ayat siapakah itu deq?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ayat Aus kot bean
ahahahahahaaa

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

tu ayat orang yang nak ajak gath lah..saper ekkk

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

cuber teka kak ina...