Masyuk

Isnin, 24 Mei 2010

Break Free with DiGi party - Dalam Dilema





Yer memang berita sedih buat aku coz aku dapat email dari Nuffnang tadik menyatakan aku terpilih untuk menghadiri Break Free with DiGi party yang akan diadakan pada 29hb May 2010 tapi malangnya aku tak dapat menyertainya kerana aku berada di Singapore bersama teman & keluarga. Apakan daya tak ada rezeki aku untuk menghadirinya kerana kami dah buat perancangan keluarga terlebih dahulu. Perasaan aku berbelah bagi sama ada nak pergi Singapore bersama teman & keluarga ataupun untuk menghadiri Break Free with DiGi party ini. Memang rugi rasanya jikalau tak dapat menghadiri event yang diadakan oleh pihak Nuffnang ni tapi keluarga juga penting kerana setiap tahun pasti kami akan bercuti bersama keluarga. tengoklah macam mana nanti sama ada aku dapat hadir atau pun tidak.


p/s - sedih & berbelah bagi perasaan aku dikala ini.
:( :( :(

7 comments:

Jard The Great berkata...Best Blogger Tips

bg akulah.. eheheh

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

boleh kerk

Aus MeLankoLik berkata...Best Blogger Tips

alamak deck , aku pun same la , tibe2 ade hal time tu , alaak , ni yg tak best ni .

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

itu ko lah deck, janji hepi

|| nemo mimosh || berkata...Best Blogger Tips

shaye juge mungkin tak dapat pegi sebab hal-hal tertentu. :(

helena's berkata...Best Blogger Tips

alah napa ramai tak dpt join nih!

sop berkata...Best Blogger Tips

aku pergi.. tp masih tak tau nak jd apa nih..