Masyuk

Rabu, 5 Mei 2010

Selamat Tinggal Blogspotku Sayang





Salam semua memandangkan bulan ni ada rezeki lebih sket
dan kengkawan semua dah beli domain aku dengan slumber nyer
membeli domain setelah diracun oleh salah seorang member aku kat opis ni
dia menyuruh aku membeli di datakl.com sebab dia pun beli domain kat
datakl.com ni. aku pun tak tau berapa payah nak memindahkan dari
blogspot ke dot com dengan menggunakan domain dari datakl.com ni
nasib baik ada akak aku sorang nih yang membantu aku menukarkan domain aku.
akak aku tu adalah Kak Tasha tapi masalah nyer kenapa apabila aku bukak
page aku menjadi seperti kat atas tu tapi pabila aku bukak kat
Berry Hitam aku nih ok jer apa masalah nyer yerk
maybe setting kat pc ni ada prob nanti lah aku try godek godek
benda alah nih balik nak online kat umah plak
network problem abis jahanam business aku tak leh online
kat umah sapa nak bayar ganti rugi ni.
Celcom sila jawab.

9 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.kite pun beli domain laaa
.buwekkkk ;p

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

welcome daydeck86.com. caya lah beb!

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

wah dah ada dotcom dah...bagus2...

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

cayalah seorg demi seorg tali barut akak tkr ke dotcommm

matjoe berkata...Best Blogger Tips

makin mantap!!!

sonata anak kancil berkata...Best Blogger Tips

cewah dah ade dot.com....sila follow balik ikut yg baru...he3x....sbb ade prob....ko buat dulu...nanti senang akak follow semula

Natasha berkata...Best Blogger Tips

wahhhhh itu nama gua...beb lu x nak letak LINK ker???? kedekutzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

intan - beli la xkisah pun...ehehehhe

CLP - welkam

Bean - musti la bagus...ehehehhe

Kak Ina - tali barut mesti ikut ibu barut
ahahahahahaa

MatJoe - aku pun nak cam ko gaks
ehehehhe

SAK - follow tetap follow

Kak Tasha - dah buat dah... besor lagik

rynn2506 berkata...Best Blogger Tips

welcome to the club