Masyuk

Khamis, 20 Mei 2010

Prince of Persia :The Sands of Time






Yabeeda beeduuu.....
aku pun dapat gak invitation wayang dari Nuffnang
cerita Prince of Persia : The Sands of Time

Date : 27 May 2010 (Thursday)
Time : 9.30pm
Venue : Cathay Cineplex, e@Curve
Movie : Prince of Persia :The Sands of Time

tapi malangnya aku berkemungkinan tidak dapat joint wayang kali ini. Tapi kalau berkesempatan aku tak akan menolak untuk pergi menonton wayang ini semoga kita dapat bertemu nanti ya


p/s - Jejak kasihan pulak Kak Tasha nih


9 comments:

nizam6281 berkata...Best Blogger Tips

Ala kenapa aku tak dapat..
Nak tengok citer tu sangatt
Cis jeles2

hakimfaridzul berkata...Best Blogger Tips

tahniah!

saya dapat tapi tak dapat join~

pulang ke kampus malam tu~

huhuhuhu

Natasha berkata...Best Blogger Tips

ahahahahahah ANGKATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Aus MeLankoLik berkata...Best Blogger Tips

deck , aku dapat gak , tapi cam kau la tak sure g ke x . da la 1st time dapat , hahahak .

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

akak nak ambil gambar kat sini N3 bawah yer..

akak pun dpt tak tgh fikir ni..cik abg nak balik kg lah plk..mungkin akak atau my manager yang pergi..

tak jadi ek plan nak gi situ..nak tanya kg tu kat mana.

helena's berkata...Best Blogger Tips

cikhel tak buat pong.haha

ZuRa berkata...Best Blogger Tips

deck.. ko tanak g bagi aku pegi la.. boleh ke gitu?? :D

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

have fun watching the movie

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

la ko dapat siot! aku gak yang x dapat..