Masyuk

Selasa, 18 Mei 2010

Pulau Redang, Terengganu




Setelah dipersetujui oleh Majlis Tertinggi walaupun tak berapa nak tinggi kami sekumpulan telah bersepakat untuk merehatkan fizikal dan minda kami di Pulau Redang, Terengganu pada 13hb hingga 15hb May 2010 yang lepas. Walaupun sebelum ini kamu sudah pernah ke Pulau Redang tetapi hati kami tetap memberontak untuk menuju ke pulau itu lagi. Oleh kerana pulau tersebut sangatlah damai dan tenteram membuatkan hati kami terpaut dengan pulau tersebut. kalau tak percaya tengok lah gambar yang aku amik kat bawah nih.

Kitaorang tak stay kat Laguna Resort ni, we all just stay kat budget challet jerk. kitaorang cuma stay dekat Lagoon Resort, Pulau Redang yang pakejnya cuma RM300 seorang untuk booking sila telefon En. Fahmy ditalian 0193877924.

Sewaktu Snorkling untuk melepaskan rindu pada ikan-ikan di dasar laut yang terbentang luas

Aktiviti pembakaran terbuka untuk mengenyangkan perut setiap insan yang datang.

Antara pemandangan indah yang sempat aku amik dari lensa ku.

8 comments:

Aus MeLankoLik berkata...Best Blogger Tips

deck , rm300 . kira semua siap sekali ek ?? agak2 brape najet utk semua skali ??

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

wow..cantiknya air laut..suker..tak jauhlah nak gi..tak larat dah nak gi jejauh ni

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

fuhh..jealous..dah lama teringin nak pi pulau redang...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

aus - ko contact fahmi tu jerk pastu ko jual nama aku heldi dia kenal...

kak ina - memang menarik kak ina

eyriqaz - jangan jelez... pergi jer nanti kempunan plak
ahahhahahhaa

Lin berkata...Best Blogger Tips

salam..nak tny,ok ke lagoon chalet tu? plan nak pegi july ni..murahla dapat 300 je...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

salam ok la kita orang melayu stay kat lagoon chalet ni selain tu laguna jer la tapi mahal la dari lagoon ....

Nufa Farah berkata...Best Blogger Tips

salam,nk tnye laa ingt nk g la..tapi harge rm300 tuh include ngn ape je?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

@Nufa Farah termasuk makan minum n snorkling ferry skali tapi bas sendiri ler