Masyuk

Ahad, 22 Ogos 2010

Bean Moreno Sakit






Korang masih ingat lagi tak dengan member blogger yang terkenal tapi seorang yang gugup sorang ni tak lain tak bukan si Bean Moreno yang tak boleh diganggu ketika sedang konsentrate bermain bowling.

Hari ni aku dapat sms dari Aus Melankolik yang mengatakan bahawa Bean Moreno telah dimasukkan ke Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) kerana penyakit paru-paru berair. Oleh yang demikian Aus Melankolik telah mencadangkan bahawa kepada sesiapa yang berminat untuk pergi melawat Bean Moreno di HUKM pada hari Selasa ini 24 Ogos 2010 beramai-ramai. aku tak boleh nak janji sama ada aku dapat joint atau pun tidak kerana berkemungkinan aku sibuk untuk menguruskan event berbuka puasa bersama anak anak yatim yang tempat kerja aku anjurkan.

Insyaallah kalau berkesempatan aku akan cuba pergi melawat Bean Moreno. Semoga beliau cepat sembuh hendak-Nya




p/s - Aien Sepet sabar jer lah yer kak ini semua ujian dari Allah s.w.t.





10 comments:

n@m@n berkata...Best Blogger Tips

semoga bean moreno cepat sembuh..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

amin...

JAI berkata...Best Blogger Tips

Gua menyusul kemudian bro..InsyAllah gua datang melawat..moga bean sembuh kembali..amin

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

sama la dengan den maybe selasa ni tak dapat kot nak joint

Che Armster berkata...Best Blogger Tips

Aku pegi Rabu nanti dengan budak2 skolah aku kot

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

get well soon bro...semoga bro cepat sembuh....

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

oh,bro tu ditujukan buat bro bean moreno..smalam dia ada call..dah sakit pun sempat lagi melawak ....bean2...kami merindui mu...InsyaAllah,berkesempatan eden dtg melwat

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

beb,
ari selasa tak dpt nak join. hari lain boleh tak?

aien comel berkata...Best Blogger Tips

tq deydeq..mudah2an bean cpt sembuh dgn doa kita semua... Amin..

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

semuga bean cepat sembuh ek