Masyuk

Rabu, 18 Ogos 2010

Lagu Selamat Jalan Dunia Pondan



Tahniah Kepada bro Azwan Ali coz telah dengan jayanya menghasilkan dan melancarkan buku yang bertajuk Selamat Jalan Dunia Pondan tadi di Restoran Tamarind Spring, Ampang Jaya dengan gemilangnya.

Gambar-gambar sewaktu kejadian akan aku sambung esok hari yer. Malam ni aku dah nak tidor nanti aku sambung yer.


Layan dulu dengan lagu Selamat Jalan Dunia Pondan nyanyian Ifa Raziah, Lirik dari Azwan Ali sendiri.








p/s - chearmster mana ko Diva Gebuz cari ko ler.

4 comments:

Hamzah Ian berkata...Best Blogger Tips

pergh.. aku mmg tunggu2 gmbr tuh.. haha..

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

amboi sajer nak menjelouskan kita orang yer..tentu best ambil gambar dgn artis yer.

kalau betul nak gi balik kampung bagitaulah yer..mungkin akak nak join kalau harga tiket tak mahal sangat..

Che Armster berkata...Best Blogger Tips

Oi! siot je.. hahahahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Hamzah - tunggu jer sat gi aku post ekk

Kak Ina KL - Jeles kerk.... tak jadi balik kg kot maybe raya haji baru balik.....


Chearmster - jgn marah ar