Masyuk

Khamis, 12 Ogos 2010

Tidak Bernafsu



Tah ler baru dua hari aku berpuasa dah tak bernafsu untuk berblog (apa korang ingat nafsu apa ar).
Tak tau la kenapa bukan sebab tak dapat Jemputan Berbuka Puasa di The Apartment KLCC dari Nuffnang. Tapi mungkin kesibukan di bulan Ramadhan yang mulia dan kepenatan di bulan mulia menyebabkan aku malas nak berblog kot.
Berblog walking pun orang kata ala kadar jer idea pulak makin tumpul tak ada idea nak di celotehkan.mungkin perhatian lebih tertumpu kepada amalan dibulan puasa ni jer kot.
nak kata duk kat atas sejadah 24 jam xda maknanyer.

4 comments:

J.M.R berkata...Best Blogger Tips

kalotao, aku kasi ko je invi tu..

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

mana bleh xde nafsu, lawan fitrah manusia

Jard The Great berkata...Best Blogger Tips

ehh.. tak dpt jemputan ke? ingatkan dapat. hu hu...

nways thanks sbb bgtahu pasal event tu. kalau tak dibagitahu hari tu.. mesti tak dpt jemputan. thanks ek.

*rasa bersalah lak kamu tak dpt gi. hu hu

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

xda hal la jard xda rezeki nak uat cam mana ni rezeki hang....