Masyuk

Ahad, 8 Ogos 2010

My Water Moment @ Sunway Lagoon




Pagi-pagi (xda la pagi sangat) hari Sabtu aku merempit ke Sunway Lagoon ada event dengan Nuffnang bersama Sony. Aku merempit dengan sepupu aku si Atan Tuya walaupun agak lambat gak aku gerak ke sana tapi aku sempat la mendaftar di kaunter Nuffnang tu.


Mula-mula tu aku agak teruja juga la nak pergi Sunway Lagoon tu sebabnya ini 1st time aku pergi Sunway Lagoon (batak sket) lepas tu aku ingat boleh la masuk ke tempat lain cam main dekat gelonsor yang tinggi tu tapi takda maknanyer waktu nak keluar tukar baju tu pun orang yang menjaga kat area Mali Cove tu pun dah sibuk nak buang wristband aku (kecoh tul minah tu).

Memula tu ingat boleh la main cam kat gambar atas ni rupa nya "nan ado"


Mya pun datang jugak dia datang ngan adik dia si Syami.


Menunggu jer memasing air dalam tong tu penuh.


Mya Idris model terbaru yang tidak berbikini.


Agak-agak la kalau lengan cam Darkbatman tak per gak.


Tak cukup camera kaler PINK tulisan kat lengan tu pun nak kaler PINK tapi tetap tak bleh lawan Monster Pink

Group D4 ahlinya pula adalah Eyriqazz, Zaid, Mya, Aku & Atan Tuya


memandangkan kat Mali Cove tu permainan ni jer ada itu jer la yang kitaorang dok ulang


Antara tali barut kak Ina yang datang Eyriqazz, Kak Sumijelly, Cik Lily Putih, Hamzah lagi sorang tu aku tak tau siapa tolong perkenalkan diri ekk


Kalau korang nak tau siapa Nuffnang Featured Blogger for the month of August inilah orangnya Mohd Zaid


Eyriqaz *Mula mula ko pergi sana dulu
Daydeck *Pergi sana ke boss
Mohd Zaid * lantak koranglah nak buat apa pun


Eyriqazz * sorang jaga kanan sorang jaga kiri
Daydeck * asyik mengarah jer orang tua ni
Mohd Zaid * kiri ke kanan ke ada aku kesah

Kak Sumi dengan pakaian mandi yang paling tidak seksinya. heehheheeee




p/s - Tali Barut Kak Ina KL berjaya dapat camera Sony TX5 tu kerk....
- Logik tak kalau mencari 30 barang dalam air cuma mengambil masa 11 saat, Lu pikirlah Sendiri
- Rasa cam nak belanja Nor Azita Osman makan Famous Amos la.




9 comments:

JAI berkata...Best Blogger Tips

haha...tak bleh blah tgk eyriqazz beri arahan kena gambo dgn dailog tu bro..hehe

Uihh bestnyerr aku tgk bukan main seronok korang main air dah macam budak tadika terutama sisumijelly tuh hah..

Mana anak ikan tak hadoo ker sikembar gebuzz tuh..ahaks..ahaks

dD Fabulous | sitekateki berkata...Best Blogger Tips

11 saat, gilerrrr pantasss...ilmu ape team korg pakai nie...

Che Armster berkata...Best Blogger Tips

cis! bedebahnye! cis! cis!

xpe lain kali aku pegi... *sesi memujuk hati sendiri*

Hamzah Ian berkata...Best Blogger Tips

hehe.. korang balik awal takdapat adiah.. hahaha.. aku ambik semua adiah korang.. hohohoho

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Jejai - tau xper eyriqaz ngan dialog nya.... ahahhaha
kak sumi memang mengalahkan budak tadika wAKtu tu

DD - ada rahsia di sebalik 11 saat tu

Chearmster - ko jangan nak jeles bagai, orang dah ajak ko ekkk

Hamzah - hadiah apa ko amik ar....

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

hak3..eden pun terkena...tuhla..mmg boleh pecahkan rekod malaysia tuh bro 11 saat...bsk entry eden muncul...ahakz...

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

aku sukerlah note ko psl selam amik brg dlm masa 11 saat, sah2 penipu!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

eyriqazz -Tau xper pecah rekod dunia tu....


CLP - tau xper.. ahahahahhaa

akuzle berkata...Best Blogger Tips

beshnyer bermandi manda pd hari itu kan?