Masyuk

Rabu, 4 Ogos 2010

My Water Moments Event with Sony TX5 @ Sunway Lagoon




Balik dari kerja terus bukak email lepas tu aku nampak ada email dari Nuffnang memang betul tekaan aku.
Aku dapat joint next event dengan Nuffnang di Mali Cove, Sunway Lagoon hari Sabtu ni bersempena dengan "My Water Moments Event with Sony TX5". hatiku gumbira tak terkira hasrat nak ke Sunway Lagoon akhirnya termakbul tapi aku tak tau lagi nak pergi dengan sapa kalau Cik Nieza boleh pergi nanti aku pergi dengan dia aja lah tapi kalau tak boleh pergi nanti aku cari orang lah gamaknya. Kengkawan yang lain macam mana pulak korang dapat pergi tak kalau dapat pergi korang bagi tau aku yer.

7 comments:

dD Fabulous | sitekateki berkata...Best Blogger Tips

jom kita berpesta di sana...lets get wet baby...

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

yess...see u there bro..ahakzz..bolehla basah2...hik3

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

deck,
klu tak de org cepat2 book aku tau, maklumlah aku kan celebriti. dah 2 org book aku utk event nie jadi peneman hehehheh

J.M.R berkata...Best Blogger Tips

wah..best2..

akuzle berkata...Best Blogger Tips

sis pon dpt invites tp ader beberapa perkara yg musykil:

1. kiter kne rsvp means dh gerenti dpt or 50 org yg pertama?

2. kne wat n3 gaks ker?

hope bro leh jwblaaa.... if u hv the answer...tq

akuzle berkata...Best Blogger Tips

alahpak... sis bukak email lewat then dh closing date... takper, nk try send in gaks...

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

selamat berjimba-jimba