Masyuk

Ahad, 19 Disember 2010

Berjimba Di Wangsa Walk Bersama Blogger's





Salam hari Isnin yang indah (haktuiiii). Sapa yang suka hari Isnin ni? lain lah hari Jumaat kompem semua suka. Oklah aku nak cerita pasal hari Jumaat lepas selepas waktu kerja dalam jam 8.00 malam kami para blogger's yang masuk air telah melepakkan diri di Wangsa Walk, Wangsa Maju. Ini semua planning aku, Kak Ina KL ngan Aus memasing dah lama tak berjumpakan. Tujuan utama adalah nak berjimba-jimba setelah lama tak berjumpa. Dalam keadaan hujan renyai-renyai aku pun redah jer dari Sentul menuju ke Wangsa Walk tu. Antara watak yang terlibat adalah Kak Ina KL, Chearmster, Tia, Ery a.k.a. Tifa, Jard The Great, AusMelankolik, Cik Norfa, Anak Perak, Redlinda, Hamzah Gay, Miera, Eykameow, Cik Hel lagi sapa ekk yang aku tak list ni?


Memang dah rancang nak main bowling kat Wangsa Walk tu sampaikan Mr. Manager Kak Ina KL cakap kat aku jangan tak jadi main sudahlah memang hampa aku.


Aksi-aksi terlampau dari anak-anak dara, mak dara & PAK DARA. ahahahhaa


Aus jangan salahkan aku yer gambar ko cam ni.


Musuh aku dengan Aus kitaorang memang tak suka dengan mamat ni sebab di suka melucah. ahahahahahhaa


Sumpah aku suka dua gambar diatas ini macam ada chemistry kan dua gambar ni. gambar yer bukan orang nya tapi kalau betul apa salahnya kan.


Pandang-pandang jeling-jeling cam lagu Dato SM Salim feat Dato Siti Nurhaliza plak kan.


Aku rasa gambar depa berdua ni pulak banyak ekk.


Lepas main bowling kami semua pergi KAROK'S yang ditaja oleh Chearmster memang power siot suara dia patut kena masuk AF ker Mentor ker etc. Suara Redlinda pun leh tahan gak Sore Cik Norfa plak tak yah pakai microfon pun dah cukup kuat.






p/s - Gambar karok akan menyusul maybe malam ini ataupun esok


3 comments:

Cik Norfa berkata...Best Blogger Tips

yeah...suara kau pun tkyah pakai mic jugak kan kan kan!! ceh!

tia berkata...Best Blogger Tips

tanak bace ah! tgk gmbr pon da makin blushing neh!
grrrr!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

cHE nORFA - TAU XPER SUARA CAM PETIR

tIA - xNAK BACA XPER XDA HAL LAH