Masyuk

Jumaat, 10 Disember 2010

Bowling Tournament 2010






Salam 1 Malaysia semua, Pagi ni aku nak bercerita pasal hari minggu yang lepas bukan yang semalam ler. Last Sunday aku ada bowling tournament kat MidValley aku masuk pun just for fun jer tak da la untuk menang aku bukan teror sangat main bowling setakat campak sudah kasi jahanam lane bowl tu sudah ler. Memang setiap tahun tempat aku berkerja ni memang mengadakan bowling tournament tahun ni aku team dengan adik aku MisZ Lady, NakNoor & Hanies cam tahun-tahun lepas aku ngan member-member seperjuangan aku tapi dek masalah yang tak dapat dielakkan aku dengan team "Magik Tak". Redah jer la apa pun aku happy main bowling on that day.





Brunch yang disediakan adalah karipap, sandwich, bihun goreng & air mineral.


Main pun dekat Cosmic Bowl kat Mid Valley


Team Magik Tak Aku, MisZ Lady, Naknoor, Hanies


dah orang nak amik gambor aku aku tadah jer ler muker aku tu





Dengan aku tertinggal segala macam bola bowl, camera on that day tu yang cam sengal-sengal ubi tu. ehehehehehhe


3 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

ko mesti nak berkepit dgn pompuan je kan...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

dengan adik aku pun CLP puun
ehehehehheee

miSz Lady berkata...Best Blogger Tips

hehee.....tersedia maklum...