Masyuk

Rabu, 29 Disember 2010

Blogger's Gathering @ Times Square - Part 2





Salam 1 Malaysia kepada semua. Tahniah kepada pasukan Harimau Malaya kerana telah berjaya mengharumkan nama Malaysia di persada sukan bola sepak. Okeh malam ni aku nak sambung cerita pasal Blogger's Gathering yang lepas. Biasalah selepas penat bermain bowling memasing perut dah menyanyi lagu Keroncong Untuk Ana apa lagi aku ngan Shahroll pergi meeting jap and then terus naik ke food court yang terletak di tingkat 10. Lepas memasing dah kenyang menchekik apa lagi ada perbincangan yang aku nampak. 3 kelompok kumpulan yang berbincang. Kelompok pertama diketuai oleh MelRomeo kalau tak silap berbincang mengenai next gathering yang akan diadakan dengan tema "Blogger's Budak Kampung" kalau tak silap aku ler. Kelompok kedua pula diketuai oleh Cik Hel yang berbincang mengenai "tiket wayang percuma" agaknya manakala kelompok ketiga pula diketuai oleh Cik Lily Putih yang dok sibuk "membahan" orang lain paling meriah kelompok ketiga la memang kecoh jer aku dah semestinya kat kelompok ketiga wey. ehehehehheeeee.


Orang kanan MelRomeo duk kusyuk mendengar penerangan dari MelRomeo.


Naik juling mata MelRomeo menerangkan next event yang akan diadakan.


Rina Salleh yang manis pun kusyuk mendengar penerangan dari MelRomeo.


Waktu ini sedang kusyuk mendengar pandangan dari para blogger's yang lain kita kan demokrasi.


Lepas penerangan & segala mak nenek dah selesai apalagi sesi bergambar ler.
tengok tu Shahroll bergaya dengan iklan yang terpampang tu.


AnakPerak jadi mat kepit kejap


Shahroll plak aku tak tau kenapa tak bawak camera dia tak kan xnak amik gambar kot kalau bukan event nuffnang. ahahahahah


Biasalah kalau dah sesekali berjumpa tu pasti amik gambar ramai-ramaikan.
tengok lah si MelRomeo dengan Bean tu macam ada sesuatu jer kan. ahhahaha


Gambar ni pulak Chearms tak melepaskan padangan terhadap Tia


Cik Epal yang comel suruh aku delete gambar ni comel apa


Dua orang CIK sorang Cik Epal & sorang lagi Cik Lily Putih


Gaya ini AusMelankolik tak perasan yang Chearms tengah terajang dia.

Aus paling suka dengan gambar ni dialah orang yang paling bertuah selain Chearms sebab dapat bergambar dengan dua orang diva ini.


Chearms dengan gaya Pengarah 2 Alam nya iaitu Dr Romzey bergambar dengan diva howt.


Tia - Bang cepat lah tengok nanti Chearms perasan la...
Phreak-Id - Dari tadi abang dok ushar jer ni mata belalang abang ni coverline. ahahahah






p/s - jangan marah arrr ini semua jenaka dari bloggers sengal cam aku.

5 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin berkata...Best Blogger Tips

MUAHAHAHAH!!! Malaysia menang dee!!! ALLAHUAKBARR!! hehe..

eh eh.. bukan cam tu la bro, maaf le sebab kamera aku sedang diserbis pak! huhu, maafin guwe yaaa.. =D

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Shahrul - tak xder la aku sajer gurau jer,,, eheheheheeee

Shahrul Hairy Shaharuddin berkata...Best Blogger Tips

muahahahh~ yeahhh itulah Daydeck!! its ok, i know that.. =D

ika honey bunny berkata...Best Blogger Tips

HAHAHAHAH. gelak guling-gulinag 360 darjah bace caption gambar. HAHAHA

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ahahhaha jangan sampai pengsan sudah