Masyuk

Selasa, 21 Disember 2010

Berjimba Di Wangsa Walk Part II







Selamat pagi semua, pagi ni aku nak sambung cerita semalam pasal berjimba dekat Wangsa Walk hari tu. Lepas membowlingkan diri kami semua terus pergi karaoke kat area situ gak. Kalau karaoke tu aku suka ikut jer nyanyi jangan haraplah suara cam katak bawah tempurung banjir KL ni nanti sapa yang susah bukan budget suara aku sedap giler okeh. Karaoke kali ini ditaja oleh Chearmster yang sore di power siot nanti kalau aku kawen nanti aku nak suruh dia berduet dengan Redlinda kompem best punya. Malam tu dekat jam 2.30 pagi jugalah kitaorang balik separuh awal-awal dah balik tak bujang ar cam tu wey tapi tak perlah janji family korang tak marah coz balik lambat sangat.


No camera pelissss itu ayat minah ni budget artis la sangat. ko ingat ko Hanis Zalikha ker wey. ehehehhee


Duta terbaru kukis Kak Ina KL tapi aku tak tau lah dia ni makan free jer atau ada order ke tak kukis sedap ngan Kak Ina KL


Tak payah aku ulang la yer Cik Norfa tak payah pakai MIC sebab suara dia dah macam petir.

Apalah yang masih tak puas hati oleh Cik Norfa tu yer, Si Aus plak dok sibuk mengajar anak Kak Ina KL cara-cara nak masuk clubbing. ahahhahahaaa


Memula tu penuh dalam bilik tu dengan kehadiran kami semua makanan dan minuman malam tu ditaja oleh Chearmster terima kasih daun keladi semoga rezeki ko bertambah bro.


Inilah awek yang nyanyi paling best malam tu dia cakap dia kanak-kanak ribena. Ribena la sangat ko tia oi.....


Korang tak percaya suara si kanak-kanak ribena tu lunak kalau tidak tak kan lah sampai terkesima Chearmster merenung si Kanak-kanak ribena tu.


Anak Perak pulak muka agak sugul jer malam tu adakah ada perselisihan faham dengan Redlinda, Lepas Redlinda balik barulah Anak Perak menyanyi pulak lagu sedih + jiwang karatz jerk. ehehehhee


waktu ini sebahagian orang dah balik tu pasal lah yang tinggal bagaikan dah naik sheikh sampai panjat kerusi tu. nasib baik sofa tu kuat kalau tak mau roboh selepas Mr. Manager memanjatnya.


Inilah artis yang paling top pada malam itu korang ingat Kak Ina KL nyanyi lagu Dato Sharifah Aini ker dia nyanyi lagu Kekasih Awal Dan Akhir lagu Jamal Abdillah tu korang boleh ker?




p/s - Bak kata Aus malam tu paling best sebab tak ada cerita pasal blog atau nuffnang pun cuma cerita pasal gembira jer.



9 comments:

che armster berkata...Best Blogger Tips

haha nice!

Sharinginfoz berkata...Best Blogger Tips

ramai gak yang datang, memang enjoy sakan ya

tia berkata...Best Blogger Tips

cis! ade plak smbg2 kan ?
yes! kanak2 ribena! ;D

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

cHEaRMS - MEMANG NICE PUN


sHARINGiNFOZ - MEMANG RAMAI PUN KECOH JER KAMI SEMUA

tIA - AKU BIASALAH SUKA BUAT CERITA TERTUNGGAK...

J.M.R berkata...Best Blogger Tips

meriah! rugi tak sempat pergi ke Ww..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Memang rugi tak pergi ker WW tu... ehehehe

Aus MeLankoLik berkata...Best Blogger Tips

deck , dilarang petik kata2 aku , kihkihkih

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

xper aku pun setuju gak coz tak slalu dapat cam ni... ehehehehe

Cik Norfa berkata...Best Blogger Tips

petir yeek! ko pun sama jek....mcm guruh di langit. takyah pakai mic jgk...weekk!! sbb tu ko tk nk nyanyi kan. takut org ingt nk ujan kan kan kan....