Masyuk

Isnin, 27 Disember 2010

Blogger's Gathering @ Times Square



Selamat Pagi Malaysia, Tahniah diucapkan kepada pemain bola sepak negara kerana telah berjaya merangkul 3 mata pada perlawanan malam tadi semoga pasukan Malaysia berjaya memenangi pada perlawan akan datang di Stadium Bung Karno di Jakarta pada 29hb December 2010 ini. Semalam 26hb December 2010 para blogger's telah dijemput untuk bergather 2 gether di Times Square bermula jam 10 pagi sehingga ke petang tapi aku tak dapat datang pagi sebabnya aku ada kenduri jadi lepas lunch baru aku gerak ke TS tu. Sampai kat sana depa semua duk sibuk main bowling aku baru sampai dapat joint 1 game jer tapi tak per aku happy pada hari itu.


Tia budget cam retis ler tu.


Gambar ini diambil tampa pengetahuan dari Redlinda. Takut juga ekk AnakPerak kat kekasih hati dia tu.


Awek-awek ngan pakwe-pakwe yang kat depan tu kalau singgah kat blog picisan aku ni jangan lupa tinggalkan link blog korang yerk.


Abang Karok's tetap bergaya dengan spek mata belalang dia tu.

Pojiee, EykaMeow, Uncle Seekers ehh silap Uncle Eyriqazz, ngan Hana

Tiga teruna pingitan. ahahahaha


Ery Fariha ngan Shahroll tapi mata Ery tu nampak tipu sangat wey.


Nih lagi ketara mata si Ery tu.


Semua gadis-gadis yang berebut nak dapatkan si MelRomeo waktu ni Rina Salleh xsampai lagi menggatal jer lah si MelRomeo tu.


Ngah BBM ngan "gadis melayu" la tu.


Mel ko memang romeo weyh.


Gambar ni Tia request wey bukan mamat tu yang request yerk.


Phreak-Id dengan spek mata belalang dia.


Smart la plak aku tengok gambar Tia nih.


Watak-watak pada hari kejadian.

1. MelRomeo
2. Chearmster
3. Eyriqazz
4. Rina Salleh
5. Bean Moreno
5. Cik Hel
6. Hana
7. Tia
8. Aus
9. Cik Lily Putih
10. Akmal Hilmi
11. Aezy
12. Ery Farieha
13. RedLinda
14. AnakPerak
15. Syaz
16. Gadis Terbilang
17. Cik Epal
18. Mashimaroo
19. Phreak Id
20. Shara
21. Sarang Platipus
22. http://www.babipunyestalker.blogspot.com/
23. http://www.milimilo.com/

Dan ramai lagi.


P/s - Banyak lagi pic yang dah aku upload kat pesbuk aku. korang g tengok kat sana jer lah.
- Takziah kepada mangsa Tsunami pada 26 December 2006 dah 4 tahun tragedi Tsunami.
- Tak sabar pulak nak jadi "Blogger's Budak Kampung" untuk next event.





12 comments:

Rt-qaH berkata...Best Blogger Tips

wahh..seronoknya..:D

GadisTerbilang berkata...Best Blogger Tips

Msyeh dedek! :D

tia berkata...Best Blogger Tips

kahkah! ade jugak gmbr ngan si baju hijau tuh! dem!

Shahrul Hairy Shaharuddin berkata...Best Blogger Tips

Huhu~ tiga teruna pinggitan ta buley blah.. hehe tq Deck!

Bean Moreno berkata...Best Blogger Tips

ntah tia dengan si baju putih tamao amik gambar!

platipus berkata...Best Blogger Tips

gmbr tia dgn mamat tuh fevret aku..grr.keh3

Ery Farieha berkata...Best Blogger Tips

kahkah
mmg sah2 mata tipu :P

*cimOt* berkata...Best Blogger Tips

oh siyesly rugi giler xjoin!!jgn lper invite tuk next gathering..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

t-QAH -MEMANG SERONOK SEYH

g'TERbilang - sesama

Tia - glamour tuh

JAI berkata...Best Blogger Tips

argghhh..kerugian aku..aku tengah call si mel kut masa ko amik gambar tuhh..hehe..patutlah bising semcam..rupa-rupanya main bowling

hazman aka species1980 berkata...Best Blogger Tips

hurmmm... baru teringat aku lupa la nak amik gambor ngan ko aritu.... hik3

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Jai - memang rugi pun ko... ehehhe


Hazman - xper next event still ada lagi kan