Masyuk

Isnin, 13 Disember 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI





Badak Yang Terbang



Rajin bebenor si CLP ni menTAG aku untuk joint contest. Ater dari pada aku tak menghapdet blog aku ni aku joint la sekali. walaupun aku tahu yang aku tak pernah bernasib baik untuk menang apa-apa contest pun. kali ini aku tak mengharap juga kemenangan tapi aku nak tambah kenalan didalam dunia maya ini.



Caranya senang jer

1. Jadi pengikut kepada blog http://falihinjasmy.blogspot.com/ tapi tak wajib pun.

2. Buat entry bertajuk FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI.

3. Linkkan gambar berikut ke link contest tersebut.


4. cuma perlu tempek gambar tengah melompat tak kira secara individu, beregu mahupun berkumpulan.

5. Letak caption yang menarik terhadap gambar tersebut.

6. Copy & paste senarai hadiah yang hendak diberikan kepada pemenang.




  • 1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 100.00
  • 1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00
  • 1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

6. Tak perlu sticky mode bagai tapi kena letak banner contest kat sidebar dengan link nya sekali.

7. Tag 3 orang blogger's dan inform mereka mengenai contest ini.

Last sekali cam biasalah comment kat entry FalihinJasmy ni ler.


7 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

alahai dd..malas tul nak jawab tag ni.terima kasihlah yer..insyallah tau..

JAI berkata...Best Blogger Tips

Gambo melompek takdak gambo mencangkung boleh ker..hehe

mr.F berkata...Best Blogger Tips

ok proceed...tengs sebab sudi join contest ni n all the best!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak Ina KL - ikut akak ler

Jai - kena tanya tuan punya contest ler

Mr. F - tengkiu coz proceed contest

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

deck,
comel lah.. badak yang terbang.. huahauhauahuahua

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

CLP - smart ker tak kot aku tgk orang lain punya lagi smart

Hazwan Hakim berkata...Best Blogger Tips

lompatan berbentuk pangkah eh...hehe

gud luck..