Masyuk

Isnin, 13 Disember 2010

Blogger's Gathering @ Ice Room -Mazidul Akmal






Selamat hari Selasa semua, Korang follow tak blog Mazidul Akmal Sidek alah abang 999 tu ler. Kalau korang follow blog abang 999 korang mesti tau yang abang 999 akan mengadakan blogger's gathering dekat ice room. Hasrat hati memang nak pergi blogger's gathering nanti sebabnya warna kedai inikan warna kesukaan aku cua tengok tenang jer mata dok tengok warna kedai ini. Ada ke blogger's lain yang nak pergi nanti kalau ada boleh aku tumpang sekaki kalau naik motor dari Sentul ke Kota Damansara ni macam jauh pulak rasanya. Kalau kengkawan semua nak joint Blogger's Gathering ni nanti sila baca DISINI.




Pertemuan Bloggers Di Ice Room
Penganjur : Mazidul Akmal Sidek @ Abang 999
Penganjur Bersama : Ice Room, Kota Damansara
Tempat : Jalan PJU 5/22, The Strand, Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor
Tarikh : 18 December 2010


Apa lagi jom terjah Gathering ini beramai-ramai macam jom heboh pulak kan. Jangan ragu-ragu makanan yang disediakan di Ice Room ini adalah HALAL dan dimiliki oleh orang islam.

3 comments:

akuzle berkata...Best Blogger Tips

bro, jgn risau... tgk abg 999 dh hapdet. kato ae dlm 20 bloggers dh confirm, termsk sis n the fmly... ehehehhe... jom2 jmpa di sana... tp k ina kl plaks nmpk mcm x dpt nk juin coz manager beliau bz sampe mlm... kalo sis dok dkt ngan dier dh leh tumpangkan. awk pon bole tp akak neh dok shah alam. awk n k ina plaks area belah2 kl sana kan? hmmmm...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak insyaallah kalau xda hal saya singgah ke sana leh berjimba dengan bro 999. saya dengan kak ina kl memang duduk area gombak..

saipul berkata...Best Blogger Tips

aku minat sangat bro tu