Masyuk

Ahad, 24 Januari 2010

Blogger Care Traffic




Apa benda tuh Blogger Care Traffic tuh ar
Blogger Care Traffic tuh adalah SATU KEMPEM yang dianjurkan oleh
Blogger Care Traffic dilancarkan bertujuan
menaikkan traffic dan menyokong blogger baru macam aku nih ar.
apa lagi mulakan xtvt bergerak secara rawak menuju ke "rumah - rumah"
orang lain.
psstt..... Aus aku dah letak kat sidebar nih tak da bonus kerk.
ahahahahhahahahaa


pstt... please ignore labels aku ekk

6 comments:

Aus berkata...Best Blogger Tips

oii..
daydeck..aku men bubuh je..haha..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tak per la
mana tau trafic aku bertambah....
ahahahhahhaha

sonata anak kancil berkata...Best Blogger Tips

untuk apa ni? untuk besarkan layout ni cuba tanya sape2 yang lain boleh bantu...memang kecik la...kureng seronok nak baca kan....

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

yang kempem tu saja saja jer kak SAK
tapi nanti saya tanya member member yang pandai pasal blog nih
nanti saya post n3 pasal nak besarkan layout nih
sakit mata & tak puas rasanya nak baca

Aus berkata...Best Blogger Tips

risau aku..takot orang blame aku jalankan kempen haram...haha..

btol la daydeck..besarkan skit..
aku ade blaja ari tu..tapi lupe..
hahaha..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Lantak ko
sapa suh jalankan kempem
ahahhahahhahha