Masyuk

Rabu, 27 Januari 2010

Contest Jom Buat Dialog Lucu Mana Tau Boleh Menang Dapat Duit





Waktu merewang rewang kat teratak Kak Ina KL aku terperasan ada contest yang dianjurkan
oleh teratak AULAD JANNAH. Disebabkan Contest yang menarik dengan gambar
3 orang budak ticik yang baru belajau aku pun amik keputusan nak joint contest tersebut.
dan cara cara nak men"joint"kan diri dengan contest tersebut adalah seperti berikut

1st Jadi pengikut Blog AULAD JANNAH
Selesai sudah

2nd meletakkan link AULAD JANNAH di blog
sudah juga

3rd Copypaste banner Aulad Is The One dan letakkan di dalam N3 contest ini.
udah juga sih.

4th Copypaste gambar di bawah iaitu gambar yang dijadikan bahan peraduan. Karang satu dialog berpandukan gambar. Dialog mestilah di antara boy 1, boy 2 dan boy 3.


Boy 1 - Karim ko nampak tak Cikgu Pah bawak apa tuh

Boy 2 - ko ingat aku buta ke tak nampak Cikgu Pah bawak apa. Rotan besar siot...

Boy 3 - Masaklah korang Cikgu Pah nak sebat korang sebab semalam korang berdua "serong" kelaskan
nasib baik aku tak joint korang. Kalau aku joint korang semalam kompem Cikgu Pah tak tau yang korang serong kelas semalam.
(dengan erti kata lain aku yang jadi tali barut Cikgu Pah)

5. Dialog mestilah original dan lucu. Hanya satu N3 sahaja yang diterimapakai.

6. Sila tinggalkan jejak di dalam ruang komen di bawah sekiranya anda telah membuat N3 dan sudah memenuhi syarat-syarat di atas. Kakpah akan ke rumah anda.
Jenguk la selalu ke teratak saya yer....

7. Pemenang akan dipilih melalui dialog yang anda karang.

Nota penting: Dialog tu tulis di bawah gambar. Kalau ditulis di dalam box kat gambar tu, nanti tulisan jadi kecil tak dapat baca.

Hadiah utama berupa wang
RM 100.00

2 hadiah saguhati
RM 25.00 setiap satu.

Tarikh tutup penyertaan ialah 31 Januari 2010



psstt***cerita & watak adalah rekaan semata mata tiada kena mengena dengan sesiapa yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia.

7 comments:

Aus berkata...Best Blogger Tips

ahahaha...
boelh tahan daydeck..
kekeke..
kalo menang..
teh o ais satu ok !!


ENTRI BARU :Kalaulah Wanita Menjadi Lelaki

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

saja mencuba jer aus
ramai lagi yang pandai berkarya cam ko......

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

oooo menang..kena belanja.jom aus..ajak geng yang lain..biar pokai si day deck.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak ina KL kalau menang saya belanja duit tuh ngan kawan blogger
kalau kak ina menang kak ina belanja la kita plak
ahahahahah

kakpah berkata...Best Blogger Tips

salam daydeck, kakpah datang ni. bizi lah harini.. baru sekarang dapat meround. wokey..good luck!!!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

terima kasih la kakpah sudi singgah sini.....

Aus berkata...Best Blogger Tips

ahahaha..
bila lak aku pandai berkarya..
keke..
comel la dak2 tu..
ade mcm aku time kecik2 dlu..
daydeck da penah belanje saye la kak ina..

kak ina lak bile nak masak ni .ahahaha



DARA FREE DAN BONUS RM100