Masyuk

Sabtu, 30 Januari 2010

Cuba cari saya - Contest





Malam malam cenggini aku tak kuar merempit pun cam mat rempit mat rempit yang lain
aku lagi suka membungkang kat umah jer melayan diri sendiri di bilik aku nih
sampaikan dia orang cakap cam pompuan duk dalam bilik jerk
aku pedulik apa orang nak cakap apa yang penting aku gumbira melayan games kat bilik aku nih
waktu aku berjalan jalan di "teratak" Fantasi & realiti, duniaku tadik
aku terperasan ada contest. biasa lah aku nak mencuba nasibkan mana tau ada rezeki.

contest tersebut datangnya dari teratak

tajuk contest nyer adalah

Syarat2 penyertaan :

1. Warganeraga Malaysia
ya buk saya emang lahir di Malaysia buk....

2. Mempunyai talian prepaid celcom, maxis
dedua aku ada Selkom ada Meksis pun ada

3.Bukan saudara mara Ema Teddy
bukan kot. Baru jer nak berkenalan dah ada yang punya ker
ehhehehehehehee...

4. Jadi follower blog saya dengan ikhlas.
baru je jadi follower dengan ikhlas & tawaduk nya

5. Copy banner di bawah ni dan letak kat sidebar blog anda. Ni wajib ye.
6. Banner tersebut mestilah di linkkan ke blog Ema Teddy.
uwes sih...

Dan hadiah nya adalah berupa Top up yang bernilai RM30
jadilah selalu aku top up pun RM10 jer.


dan aku teka Ema Fatin Fatimah adalah no 13 kot.

sapa nak mencuba tu cepat cepat sket esok 31hb Jan 2010 tarikh tutup contest

5 comments:

Aus berkata...Best Blogger Tips

aish..
macam susah je..
haha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ala coba jer mana tau kena
macam main tikam tikam jer bro...

Ema Teddy berkata...Best Blogger Tips

thanks sbb join contest sy ye..hiks..actually x susah pun contest ni..cume anda kena betul2 alert..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tapi ni main taram cik cik ema ....

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

bila last ni kontest, no 8 kot