Masyuk

Jumaat, 15 Januari 2010

Free Fifa World Cup Trophy Tour Ticket



Hari ni aku dapat ticket Fifa World Cup Trophy Tour pada 29hb Jan 2010 ni
tapi aku dapat 2 section nyer jam 12pm - 2pm dengan jam 8pm-1pm nyer
tapi aku nak yang 8pm-10pm jer
oleh itu aku nak bagi la kat sapa sapa yang berminat nak ticket nih cuma ada
4keping sahaja
di ulang ya aku bagi yang untuk jam 12pm-2pm punya
yang lelaki kalau tak g sembahyang Jumaat jangan salahkan aku yer
sendiri tanggung. tempat nya pulak dekat Mid Valley
cepat cepat la tinggalkan jejak kat n3 ini.
sapa cepat dia dapat.


11 comments:

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

bro camner nk dapat tiket aa? ok coz la nk tiket yang x clash ngan smyg jumaat. teringin nk pegi tengok dan tulis entry pasal trophy world cup tue.

Aus berkata...Best Blogger Tips

mak aii..
bak sekeping..
ahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

MatJoe - aku nak bagi yang clash ngan yang semayang jumaat coz yang malam nya aku nak g ler.. sorry

Aus - kalau hang nak boleh aja cam mana aku nak pas kat hang

Aus berkata...Best Blogger Tips

haha..
alala..xpela..cam xsggp lak..keke..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Aus - nanti hang kasi ctc no hang kat email ada member aku maybe tak dapat pergi kalau ada rezeki hang aku call hang

taqie berkata...Best Blogger Tips

free ke?..meh sekeping..haha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

taqie sekeping jer kerk
ni ada 4 keping nih
cam tak da orang yang nak jerk
kalau nak leh bagi yang waktu
12pm - 2pm

taqie berkata...Best Blogger Tips

klau free..nak la..:D
eheh..

taqie berkata...Best Blogger Tips

klau free..nak la..:D
eheh..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

free jer tapi tlg email bagi email

taqie berkata...Best Blogger Tips

email ni:
butterfly.ocean_90@yahoo.com