Masyuk

Selasa, 5 Januari 2010

Rezeki Datang Lagi



Alhamdulillah syukur kepada Allah S.W.T.
korang ingat tak n3 aku pasal exchange gift@ opis aku kalau tak ingat takpe la
ko klik je kat sini kalau nak la tak da paksaan yer.
sepatut nya tukar tukar hadiah tuh minggu lepas tapi atas sebab2 yang tak dapat dielakkan
ada gak yang terbabas sampai minggu nih.
macam aku awal awal aku dah bagi coz aku malas nak simpan lama lama hadiah yang tak seberapa tuh kat aku.
pagi tadik sampai je tempat kerja aku tgk kat atas meja aku ada bungkusan
lepas tuh dengan segera la aku bukak hadiah tuh.
cantik wo aku dapat frame gambar + album gambar corak micket mouse.
terima kasih ya Kak Tini.


Pastu siap ada kad lagi tuh
buatan sendiri ekk kad tuh memang kreatif la akak nih.

isi kandungan kad comel tuh.

tapi minggu sebelum tuh lagi aku dapat rezeki gaks
aku dapat baucer Jusco RM100 leh la aku shopping sket nanti
baucer tuh aku dapat macam hari tuh aku dapat gak la R&R greenday arituh.
semoga lepas ni dapat lagi baucer yer leh kumpul
yang hari tu punya pun aku kena selongkat gobok coz ada ballance dalam RM40



ALHAMDULILLAH SYUKUR NIKMAT

2 comments:

wanie berkata...Best Blogger Tips

nak baucar 10hengget!!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

boleh .... boleh blah..... ahahahha