Masyuk

Sabtu, 30 Januari 2010

Tak Dapat Tengok Trofi Piala Dunia



Malam semalam aku ke Mid Valley dengan Dahlia, Wanie, & Mya
setelah member member lelaki yang lain terpaksa membatalkan hajatnya
bukan hajat yang satu tu la. antaranya budak yang Melankolik yang sibuk Bersenggama tuh
ahahahhahahaaa
hajat hati nak tengok Trofi Piala Dunia
tapi apakan daya sampai kat sana orang dah tak leh masuk walaupun jam belum pun menunjukkan pukul
sepuluh malam agak kiciwa la gaks dowh.
selalunya kita orang berkesempatan la jugak nak bergambar dengan
Trofi Piala Dunia tuh.

Disebabkan tak leh masuk kitaorang pun ngan cargasnya bergerak ke Restoran Murni
kat SS2 Petaling Jaya nak mentedarah aku apa lagi order Ribena special dengan ayam yang kena cop
bukan cop mohor ar. lepak lepak & gebang gebang sampai dekat jam 1 gak la melepak kat situ
cam aku xda hal punya si minah minah rempit tuh la kesian nanti kena halau plak ngan parents dia orang.

Semalam plak aku tetiba plak rajin nak tgk aku nyer Analitik kat NUFFNANG tuh
aku pun click la kat bahagian kata kekunci korang tgk tuh apa keywords yang paling banyak
tuh ha Fahrin Ahmad. dasar orang kita ni kaki gosipkan
tapi untuk suka suka tak da hal la.

kebetulan member aku Dahlia ni memang agak obses la gak ngan si Fahrin Ahmad
semalam melayan dia bercerita pasal si FA dengan LO jer la
aku layankan aja membahan semua yang ada jer la
nasib korang la apa yang penting si dahlia nih dapat nama baru yang kitaorang bagi
DA PA FA
maksudnya
Dahlia Ahmad Personal Assistant Fahrin Ahmad

kemana aja si Fahrin Ahmad ni pergi si Dahlia ni pulak mesti nak pergi
cam hari nih dia tak pernah pergi MYDIN tapi hari ni dia sanggup pergi ke Mydin tuh
semata mana nak g tengok si Fahrin Ahmad tuh.
itu la manusiakan.
Jangan kejarkan Dunia jer akhirat jangan lupa nak kejar sekali
ehhehehhehe


sebenarnya ada lagi satu cerita pasal
NASI AYAM MANCONGKAM
nanti den cerito ceriti plak yerl

3 comments:

wanie berkata...Best Blogger Tips

hahaha.. fofular si dahlia...

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

geng aku pegi beb. jgn jeles. karang petang entry aku keluar.

wow nasik ayam mancongkam. aku penah makan, berbaloi

Tentang Mya berkata...Best Blogger Tips

uhuuhu tersebar gak pasal
DA PA FA & Nasik Ayam Mancongkam... hehehehheehe