Masyuk

Rabu, 20 Januari 2010

Haunted Universities Preview




Malam semalam aku dengan Aus Mendayu Dayu pergi Mid Valley tgk wayang free.
Macam biasa lah aku dapat ticket free, memandangkan Aus Mendayu Dayu stay kat area situ,
aku pun terus roger si Aus Mendayu Dayu ajak dia ushar wayang cite tajuknya
Haunted Universiti
aku dapat 3 ticket free aku cakap kat dia ko ajak la sesapa pastu dia cakap nak bawak aweks dia
aku cakap tak da hal la bro.

pastu jam 8malam aku merempit dari opis aku nak ke Mid Valley tuh. saja aku nak gerak awal walaupun cerita tuh setat jam 9.30malam.
waktu aku merempit dari Bukit Jalil nak ke Mid Valley tuh aku tetiba aku terberhenti nak tgk ticket wayang tuh ada ke tidak.
Damm.... ticket tu xda dalam bag aku. Hampeh tul aku cakap. dengan kadar segera aku terus merempit ke Bukit Jalil balik
nak ambil ticket tu. nasib baik awal aku perasan ticket wayang tuh. dengan selamba badak jugak aku main redah jer jalan area Kuchai Lama nak ke Bukit Jalil
aku bukan pernah pun jalan kat area Kuchai Lama tuh, nasib baik aku jumpa jalan ke Bukit Jalil.
Sampai kat opis aku dalam jam 8.30malam lepas je aku amik ticket tuh terus gerak ke Mid Valley sampai sana lebih kurang 9malam
penat woo... aku takut nanti Aus Mendayu Dayu tu cakap aku kaki kencing plak...... ahahahhahahaa


Sekarang aku nak cerita pasal Haunted Universiti ni pulak, mula mula aku ingat cerita cina rupa nya cerita Thailand.
nak kata takut tuh xda makna nya aku nak takut si Aus Mendayu Dayu aku xtau la dia berani ke tidak. ahahhahahhaa
cerita ni macam putar alam sikit la kenkadang buat aku kompius tengok citer nih.
sib baik la banyak adegan klakar dalam cerita nih tak da la bosan sangat.
cerita ni lama gak la dalam 2jam jugak la aku rasa.

Lepas abis cerita tuh aku ngan Aus Mendayu Dayu terus gerak pergi mencekik kat area Kerinchi. lepak dekat jam 1pagi gak la.
pagi ni aku bangun pergi kerja lambat sikit coz mengantuk...

psssttt ***** menaip sambil tengok cerita Tasbih Cinta kat opis nih.
gambar pulak aku cilok dari Aus Mendayu Dayu

3 comments:

BEAN'S berkata...Best Blogger Tips

tula...gi xajak...

Aus berkata...Best Blogger Tips

ahaha
entri lucah amende daydeck
haha..

aku xwat previe lagi ni...
kena tlg promote ni..
hehe..

ape2 pun mekasih smlm !
ahaha

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Bean's - bukan xnak ajak xtau ctc no ko ler.......

Aus - cam ko gak nak kasik trafic light jamm ....ahhahhaha
xda hal la ticket free bro