Masyuk

Rabu, 13 Januari 2010

Pertandingan Poster



den tak kiro den nak apdet jugak blog den malam nih
ado den kisah podulik an apo orang nak cakap den punyo blog suko ati den la
ahhahhahhahah
raso tak suko tak payah sibuk sibuk nak taip url blog den
raso nak baco & nak ushar blog den dipersilokan
lagi den suko.... ahahhahahaha

Hari ini 13hb Jan 2o1o kan aku ada apdet N3 pasal aku dapat jemputan dari
Nuffnang coz ada

astro B.yond Bloggers Night

aku dengan rela hati nya stay kat opis sampai jam 6.45pm
coz aku amik keputusan untuk gerak dari opis jer terus pergi ke Modesto's, Sri Hartamas
sementara menunggu tuh aku ngan member member opis pun
menyiapkan poster yang kitaorang kena buat sebab ada pertandingan membuat poster
dah la memasing tangan "pengkau" nak melukis lukis nih
kitaorang amik jalan yang agak selamat dengan membuat teknik tampal tampal jer
hahahahahahaa
janji jangan kosong udah la kertas yang
diaorang bagi tuh
kumpulan aku kena buat tajuk

"NO REPEAT CALL"

sambil tengah buat benda alah tuh aku pun sibuk la amik gambar diaorang tengah
leka menyiapkan poster tersebut

gambar tuh si Alhan dengan si Liana sibuk tengah deco poster kumpulan kitaorang
kumpulan kitaorang nih tak da la beria sangat macam kumpulan orang lain
model telefon tuh pun last minute punya idea walaupun pertandingan poster nih sejak dari tahun lepas lagik kitaorang baru sibuk nak buat ada kumpulan tuh dah hantor pulak kat juri.



psstt... aku dah kecapekan mau bobok deh....nanti aja disambung menaip di blog aku ini ya
tunggu aja kemunculan n3 mengenai astro B.yond Bloggers Night

9 comments:

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

dydeq...nnt kalau boelh tolong anta gambo event semalam kek den eyh...ahaha

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

hi bro. nice to meet you at the astro nuffnang blogger's night.

too bad we didn't win

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

jangan lupo anta gamba eyh...heheh suterablogger@gmail.com

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Matjoe - same la bro .. nice meet you too and other bloggers

BM - ok nanti den 4ward mail to you k...

Aus berkata...Best Blogger Tips

ahaha..
ni la org yg plg sbk dgn camera smlm..
haha..
kamera da la mengancam..
keke..

orang nogori ko apo ni..
cam2 tu..
den nak gambo jugak boleh ?

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Aus - yo la tu sebok bona dongan camera tuh. biasa la tuh baru dapat & baru nak xplore cam mano pungsi camera tuh...ahahahhhaahaa

yo la den orang nogori tu psal den cakap nogori...ahahahah
xdo hal la malam kang den bagi gamba kek korang semuo yo... :):):-p

Aus berkata...Best Blogger Tips

owh..
ko memang hebat jang..
ahaha..
btol ke penggunaan suku kate aku...
hehe...

ausmelankolik@yahoo.com

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ekau torai jo jang
janji ado bunyik o
ahahhahahha

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam daydeck..copeklah update mlm semalam..akak nak cilok gambar ni.