Masyuk

Rabu, 20 Januari 2010

His Ministry




Korang pernah tak singgah kat blog His Ministry
kalau tak pernah apa lagik pergi la singgah kat blog nih. Kan aku ada attach link blog tuh
korang just clik jer kat link tuh.

setahu aku tuan tanah kedaung blog tuh adalah milik Amirul Rezza,
aku sker baca blog budak nih, aku rasa Amirul Rezza ni budak sekolah lagik kot.
aku rasa la kalau tak betul tuh mintak maap yer tuan tanah kedaung... eehehehhee..

korang tengok la berapa ramai pengikut blog
His Ministry nih ramai la jugak kalau nak dibandingkan ngan blog aku yang tak seberapa nih,
mesti masyuk gak budak nih dapat income dari Nuffnang. Kalau korang rajin pergi la baca blog dia nih.

pssttt... please ignore labelnya yer..

5 comments:

Amirul Rezza berkata...Best Blogger Tips

Terkejut saya. Terima kasih :)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

sama sama bro....

buaya berkata...Best Blogger Tips

salam ziarah..

dijemput menjadi follower sy yer...

Aus berkata...Best Blogger Tips

aku nk peduli gak labels ko..
haha..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ada aku kesah .....
ahahahahhahahahaaaa