Masyuk

Ahad, 31 Januari 2010

Contesta Gundammerzs siri 1 - Teratak Uncle





Tipu la kalau aku cakap aku tak pernah dengar nama GUNDAM
aku pernah nama benda alah tuh tapi disebabkan kurang minat ngan benda alah tuh
aku just buat dont know jer ler. tapi lepas aku singgah kat blog shyfuri's
yang sibuk buat kontes ni aku cam minat plak ngan GUNDAM ni
kalau korang nak tau cam mana nak masuk kontes ni korang g la teratak shyfuri's tuh.
ehehhehheheee
aku ni dah macam gile kontes plak...
ahahahhahahahaaa


3 comments:

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

tak minat gundam tp gandum ok gak kot

Aus berkata...Best Blogger Tips

oi daydeck
byk gile kontest kau masuk..
ahaha...
cayalah..
gud luck !

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

ait cam transformers jek..huhu