Masyuk

Isnin, 8 Mac 2010

Aku Yang Kempunan Crocsband








Memang aku kempunan nak beli benda kat atas tuh
Hari tu aku pergi ke The Mines mencari benda tuh tapi tak ada stock.
Nak beli yang cetak rompak jangan harap la
bukan aku jenis berlagak yer tapi sebab tak da Size
kesian aku kalau nak carik kasut or selipar memang la payah
nanti nak carik crocsband ni kat Mid Valley or KLCC plak
mana tau ada rezeki aku tak da la aku kempunan
kalau korang jumpa yang size besar jangan lupa bagi tau aku ekk
Size 11 atau size 12
cam tapak kaki gajah

15 comments:

Jogger berkata...Best Blogger Tips

aku pung minat gak benda alah tu... tp aku dah beli daa croc yg dlu tuu

ann berkata...Best Blogger Tips

kawan aku ada jual crocsband 150 jerk.. original.. mau ??

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ann - cam mana size ada tak?

jogger - aku dulu nyer ada gaks
ni nak ubah angin plak nak bawak g jalan
ahahahahahahhahaa

Tentang Mya berkata...Best Blogger Tips

Daydeck...
benda ala nie ada ajer kat butik crocs...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

mya - mmg la ada
tapi semuanya abes setok

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

masalah ko same dgn masalah mr Big, dia pun nak beli gak crocs nie tapi size jadi penghalang plak. so pakai jelah yang lama sampai koyak! huhuhu

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tau xper cik lily putih
kesian kat kami kan...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tau xper cik lily putih
kesian kat kami kan...

Aus MeLankoLik berkata...Best Blogger Tips

ahaha , xtaw la ...
aku xpenah pakai..
tapi cam cantik..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

memang cantik pun..

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

nampak cantik tapi entah kenapa walaupun diskaun 50% offer koperasiku..still tak teruja

Reyz berkata...Best Blogger Tips

wahhh crocs ori bape r??

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

salam daydeck..akak tak mampu beli ori..jadi tak terbeli pun..
pakai selipar jepun ajer..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

xtau ler
baper hengget kalau ori nyer

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

salam Kak ina - akk bukan tak mampu tapi akak nak belik brang buat kek... eheehehhea
makan bersama anak2