Masyuk

Selasa, 16 Mac 2010

My Favourite Surfing Spot




Salam 1 Malaysia. ini bukan baca berita TV1 la
ini n3 post aku mengenai tempat "feberet"aku untuk
melayari internet dikala masa tidak mencemburui aku
untuk berasmara dengan internet.


ya memang betul itulah port "feberet" aku untuk berasmara dana
dengan internet iaitu dibilik aku yang serupa cam tongkang
pecah tuh. korang tengok la aku nyer
Celcom Broadband tu siap kena julurkan keluar tingkap
betapa hinanya connection internet kat port "feberet" aku tuh.
tapi apakan daya walaupun siput "Vavi" berjalan slow
connection internet aku lagi slow demi blog & Nuffnang
aku gagahkan diri untuk bersabar menanti untuk melayarinya,
ikutkan hati sudah lama aku campakkan Broadband aku ke
Selat Melaka tempoh hari tapi disebabkan masih dalam
contract terpaksalah aku bersabar.



P1 w1max
korang semua kompem la pernah dengar nama P1 w1max ni
paling tidak pun mesti korang pernah dengar lagu
potong, potong, potong, potong
kalau tak pernah dengar korang carik jer la kat Youtube.com
senang cerita.

Dengar Khabar P1 w1max ni sekarang dah ada Broadband
yang diberi nama P1 w1mac wiggy
kelebihan broadband ni bukan apa untuk memudahkan kita
melayari internet dimana jua tak kira masa
tak perlu la kita nak hangkut segala macam modem untuk
berjalan jalan, kalau ada Wiggy ni senang jer sumbat
dalam kocek seluar, betul dak?
kalaulah aku dapat wiggy ni memang aku humban
broadband celcom aku tu ke Selat Melaka.

last skali aku nak bagi tau jangan lupa menonton
Project Alpha Season 2
yang akan dirasmikan pada bulan April 2010 nanti.
kalau korang nak maklumat yang lebih details
sila layari
http://www.projectalpha.com.my/
untuk pengetahuan korang jugak
project alpha season 2
is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS



10 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

frame gambo sape tuh?

♥♥relyza♥♥ berkata...Best Blogger Tips

celcom kadang ok kadang tak kan....ihiksss
btw, nice entry. kelako plak tgk pic tu...



http://aproposjournal.blogspot.com/

Natasha berkata...Best Blogger Tips

wah!!! hebat...hebat...tahniah!!!!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Cik Lily Putih - itu pic aku semasa kecik & semasa besar
walaupun saiz nyer tetap besar,
ahahahahha


relyza - yer betul, memang pun cam tuh...


Kak Tasha - apa yang hebak nyer
ehehehehehee

helena's berkata...Best Blogger Tips

kelas!hahhaha

Matjoe berkata...Best Blogger Tips

20 hinggit masuk akaun anda minggu depan. cayalah

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

CikHel - kelas apa kelas agama kerk
ehehehehehehe

MatJoe - tak da maknanya aku dapat...tapi kalau dapat ok gaks
eheehhehehhe

linn berkata...Best Blogger Tips

aku nak terai gak ah. dpt rm20 pun cara tuh..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

linn torai ajo
bukan payah bonar...

Sharinginfoz berkata...Best Blogger Tips

kat rumah memang senang kan,....

Result Dah Keluar

Call dan Hantar