Masyuk

Selasa, 9 Mac 2010

Aku Yang Kesiangan




Aku tak pergi kerja hari ni coz bangun lambat
adoyai kenapa la orang kat umah aku ni
tak kejut aku plk.
selalu nya aku bangun sendiri kalau dah
jam 8.30 tu aku tak bangun lagi mak cik jenab akan kejut
tapi kenapa dia tak kejut
Hp aku plak dah kojol jam loceng pun tak bunyik la
nak tak nak terpaksa la aku amik EL
hampeh tul dah la nak simpan cuti nih.

5 comments:

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

lain kali kan kalau ko dah terlambat,jgn xpegi keje pastu jumpa boss ko cakap macam ni :

"Boss sorry lambat masuk kerja tadi,megi saya sudah kembang!!!"

hak3

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

ala sekali sekala amik EL ape salahnya kan.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

bean - bos aku jawb ada aku kesah
ahhhahha

CLP - memng la sekali skala aku nak save coti lorr nak jenjalan nanti

Aus MeLankoLik berkata...Best Blogger Tips

hahahaha..
ala , macam kau x biase buat je..
hahahak .

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

sebab tak biasa la nih
ahhahahahahaaa