Masyuk

Jumaat, 12 Mac 2010

Tag Dari Cik Lily Putih



Dah lama tak kena Tag oleh itu aku dengan rajin nya menjawab tag dari
CIK LILY PUTIH

- Katakan sesuatu mengenai org no.5 ?
Seorang ibu & isteri yang suka masak masak pastu post dalam blog dia - Kak Ina KL


1 - Adakah anda rasa HOT????
Aku tak HOT aku panas jerk...


2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!?
tu haa...


3 - Cerita pasal gambar?
nak citer aper nyer kat opis aku semua orang kena pakai wallpaper tue jerk.

4 - Bila kali terakhir anda mkn pizza??
Tahun lepas dlm bulan seblas tu pun pengantin baru belanja
(tak sker sangat makan luar)

5 - Lagu terakhir anda dengar?
Ayam Den lapeh dari Elly Kassim - kata den orang minang....eehehehehheee

6 - Ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni?
scan smartcard yang menimbun nih ha...

7 - Selain nama sendiri, anda di panggil nama ape??
daydeck, deck, eddy, dy, mok, pak dek, pak ngah

8 - tag lg 8 org
* Aus

9 - Siapakah org no.1 kpd anda
~ Pernah kerja tempat sama

10- Katakan sesuatu mengenai org no.5?
Mamat ni tengah mencuba "ayat" Enny

11 - No.3 ade hubungan dgn sape??
dengar cerita ngan Cik Rina Salleh tak tau betul ke idak.
12 - Bagaimana pula dgn no.4?
Aku pun tak tau rasanya dengan Kenari dia kot
13 - Pesanan kepada org no.6?
Terimalah lamaran Aus tu Enny
14 - Kata2 cinta utk org no.2?
Cinta pada yang SATU

15 - Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Dua2 baru jumpe sekali je. sama jawapan ngan CLP

16 - Berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda
Seorang yang sihat cam aku
seorang isteri kepada Mr. Big
suka jalan jalan carik makan
selalu bodek MIL masak sedap sedap

17 - Persamaan antara KAMBING dan LEMBU
goreng pun sodap

18 - Perasaan anda wat tag ni
cam biasa jer

19 - Adakah anda tau si Razman itu sengal
rasanya aku tak pernah kenal dengan Razman

20 - a)GAY or b)LESS
nabi tak ngaku umat siot

2 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

timo kacih la yo sebab jawab tag den nie hah! (tetiba leh ckp minang plak ek)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

samo samo...
kaciang wa ang....