Masyuk

Selasa, 30 Mac 2010

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!




I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

Sapa la yang tak nak jadi bintang yang bergemerlapan

kalau ada yang tak nak jadi Star

orang tu mungkin ada masalah kot.
Kalau korang nak tau Project Alpha ni merupakan

rancangan realiti online yang pertama siri TV

yang memaparkan kehidupan seharian bloggers yang terkenal

setiap hari.
siapa cakap berblog ni tak diiktiraf sebenarnya Project Alpha

juga memberi pengiktirafan betapa pentingnya dunia blogging ni.

kalau korang tak percaya & nak tahu lebih lanjut clik kat sini


Bagaimana cara untuk menjadi seorang bintang di Project Alpha?

sonang jo tuh, semua rancangan realiti mestilah ada ujibakat.

dan caranya amatlah mudah korang haruslah menghantar rakaman video

dalam masa 60 saat yang menyatakan

kenapa korang harus terpilih untuk Project Alpha ni.

cara nak submit ujibakat plak macam kat bawah ni


1. korang kena joint Ruumz

bagi yang belum sign up tu sila la register id korang dulu.


2. Bergabung dengan kumpulan ruumz Alpha Projek!

Pilihan untuk bergabung adalah terletak di sisi kiri atas skrin korang


3. upload la video yang korang dah rakam tuh


4. jangan lupa masukkan tajuk & serba serbi perihal korang tu


5. untuk memantapkan lagi video tuh korang suruh la kroni kroni korang untuk "likes" video korang tuh ala cam pesbuk tuh.


lepas tu korang jangan lupa baca syarat & terma yerk.


Tiga orang pemenang akan berpeluang tampil sebagai tetamu blogger di musim Project Alpha berikutnya dan akan memenangi hadiah seperti berikut:-


Hadiah Pertama

- 3 hari 2 malam menginap di 360 Kuching Hotel, Kuching di Deluxe Room dengan sarapan pagi untuk 2 pax

- Hamper hadiah Adidas ACTION 3 bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball)

-P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199.00


Hadiah ke 2 dan ke 3

- Hamper hadiah Adidas ACTION 3 bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball)

-P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199.00


kalau still tak dapat tangkap korang cuba la tengok kat sini.



Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups


3 comments:

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

cepat jang..buat N3 lagi satu tu..

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

daydeck!!

kalo akak copy paste ni n3 bleh ke?? huhu

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

ok kak ina saya buat sat gi

Kak Heze - edit edit la sket jangan copy paste jerk