Masyuk

Khamis, 4 Mac 2010

Blogger Gathering Paintball - Part 6 - Last Sekali





Selamat petang semua
sorry la malam semalam aku tak sempat nak update blog coz
jiran aku meninggal dunia semoga arwah aman disana hendak-Nya


ok la kita sambung dengan cerita gather to gether kita hari tu yerk
cerita kali ini menonjolkan watak watak yang lewat ke tempat yang di tetapkan.

terserlah kemurungan wajah dang enny pabilah pojaan hatinya belum kunjung tiba.

korang mesti dapat tangkapkan mengapa wajah enny yang tadinya gelisah
tiba tiba bertukar menjadi amat gembira.


yer betul wajah enny menjadi gembira kerana kehadiran
Hang Melawati yang lewat sampai ke tempat kejadian.



Hang Melawati yang telah lewat ke tempat kejadian mencuri curi pandang
ke arah Dang enny yang sangat glitters pada waktu kejadian.

Dang enny yang terperasan dengan tindakkan Hang Melawati yang curi curi pandang
terus menyanyikan lagu Pandang pandang Jeling jeling sambil gelak yang tak henggat dunia.

sedang enak kedua sedang mendendangkan lagu tersebut Hang Melawati terdiam dan terkaku kerana ternampak suatu lembaga yang amat tinggi menjulang.

rupanya lembaga yang tinggi menjulang itu adalah MelRomeo.
Kupikirkan Hang Melawati yang lambat rupanya SERIKAYA
cam nama kueh plak ekk yang lambat. sambil meminum
air susu kotak dutch lady si susu cap junjung
bukan cap gantung yer. (minum sorang nampak)
Sambil bersalam bersama teman untuk mendapat berkat
Dang enny sempat ushar lebih kepada SERIKAYA.
ehehehehehehheeee
Walaupun sudah memandang tandas akan tetapi SERIKAYA masih
bertanya "mana tandas aku nak tukar baju nih"
aku memang sengaja nak post gambar mamat ni
Cuba korang tengok mata dia
adakah dia baru balik kerja atau pun ..............?
fikir fikirkanlah selamat beramal

Alamak muka otai kita yang kena tembak dikepala dan benjol sekali.
Selepas MelRomeo mengadu akan kepalanya si En. awe donde pula mengadu
yang perutnya kena dush dush
peringatan itu bukan Love Bite dari kak tasya yer.
eeheehehehehheeee
Sambil mendengar rintihan dari para bloggers yang kena tembak
yang lelain cam buat hal sendiri jerk. malas nak layan kot.
eheheheheheheeee
tu dia artis kita sudah mari. tengok tuh berterbangan rambut CikHel kita nih.
Ini bukanlah iklan ubat gigi berjenama yer.
inilah sebabnya kalau dah datang lambatkan nak kena brief lagik skalik.
G.I. JoeJoe
tu ler orang dah suruh main tak nak main
jadi mak pacak jer
ahahahahaahahahhaaaa
sorang banyak mata sorang lagi glitter.
sebelum aku gerak nak balik aku suh ar depa nih posing maut.
>pandang atas
>pandang bawah
>pandang Kiri
>pandang kanan
dah abis dah gambar korang penat gak nak kecikkan saiz gamabr nihkan.

16 comments:

enyheartsdiamond berkata...Best Blogger Tips

hahahah!deydeck!nakal yaaaa!!!

Jard The Great berkata...Best Blogger Tips

suka jalan cerita dongeng yg ko buat neh.. ehehe

Sendra berkata...Best Blogger Tips

hahah..datang lambat..tak dapat join pun main....

Aus MeLankoLik berkata...Best Blogger Tips

aku kena lagi daydeck..
smpi hati..
hahaha..
ceh , td jumpe sombong..
hahahak..

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

lain kali ade paintball lagi, ko lah org yang aku nak tembak dulu tau cis!

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

aduh!! xdpt join sbb last minit demam....huhu

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

ade rupanya gambar aku...hak2

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

enny - daydeck memang nakal la...ahahahhaha

jard - menarik kerk, aku main tibai jerk....

sendra - xper nanti suh kak tasha arrange lagi ekk

Aus - mana tau menjadi plak ker.. aku tak dengarr la aku dengar mp3

CLP - dan kau juga orang pertama yang aku nak tembak...ahahhah

heze - next time ada lagik.

bean - mesti ler ada pic ko yang lewat tuh...

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

ooo pempuan tak main tembak-tembak ek..lelaki ajer rupernya..

tak habis lagi kan cerita ni..dah nak dekat seminggu dah.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Kak Ina KL - orang pompuan tak main tembak tembak hari tuh
tapi next time boleh campur kot

episod saya dah habis kak ina coz saya balik awal....ehehehheh

helena's berkata...Best Blogger Tips

artis kata kamu?hahhahaha

okay gambar dicurik!hahaha

time kasih daydeck!sayang kau!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

cik hel curik la
kalau aku xnak kasi ko curik aku tak publish kat sini
wkakakakakakkaa

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.jeles sbb x dpt join T_________T
.buat gath lagi pls!

.err klu i jd gf aus, cnfirm da nanges tgk pic aus dgn eny
.huehuehue~

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

jangan jeles intan cuma xda rezeki jerk .... insyaallah next gather kita leh lepaks2

tau xper si aus tuh saja jer carik alasan....

Melz berkata...Best Blogger Tips

hahaha tapi tak nampak bengkak kan ? :)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tu la pasal tak nampak bengkak nyer.