Masyuk

Jumaat, 5 Mac 2010

Heldi Kesayangan Nuffnang





Nak tergelak aku baca title N3 aku tuh
bukan apa aku pergi menebeng kat teratak Meja Curahan 2616
ada ke patut dia letak label aku
Heldi kesayangan Nuffnang
tuan empunya Meja Curahan 2616 ni adalah milik
Dahlia Ahmad yang aku gelarkan DA PA FA
sebab dia ni terlalu sangat lah suka pada Fahrin Ahmad
daripada Fans terus jadi member dia nih.
kalau korang perasan dia ni jugak follow blog Hanis Zalikha yang comey tuh
tapi apa apa pun Nuffnang memang yang terbaik wok.

ciowwwww


4 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

.weyh, tag x de kene mengene
.hampehhh ;p

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

tag tu pekebenda nya aku tak tau ler
ehehehehehheee

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...Best Blogger Tips

Labels: 3gp, Blog Lucah, cd lucah untuk dijual, Cerita Lucah, gate, gathering, hantu jembalang, Malaysia, nak balik, nuffnang, popular, porn star, Projek baik punya, top download

.bnde ni lah syg oii
.mesti ni trick rating naek neh ;p

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

owh yer ker sayang mana la saya tau
yang saya tau label jer
wakakakakakakakaka

biasa la trik nak hidup....ehehehhe