Masyuk

Isnin, 1 Mac 2010

Blogger Gathering Paintball - Part 3





Inilah antara peralatan peralatan untuk mempaintballkan diri yer
yang ada facemask, lepas tu macam botol air tuh tabung gas aku tak henggat namanya
lepas tuh ada tempat menyimpan bullet la kalau korang nak
blajor sampai khatam ko pergi la belek blog Kak Tasha
bukan belek Kak Tasha yer mampuih kena sula dengan hubbynya
aahahahhahahhahahaha


inilah bro dia mengajar keselamatan & cara cara nak bermain
main paintball la bukan main lain arr.

eyriqazz dengan bersemangat mendengar kata kata nasihat
dari bro sebelum membiarkan diri ditembak oleh pengganas negara
ahahahhahahaa

ni plak bro Jai yang baru siap dengan business card nye
masih segar dari ladang.

dalam gambar ni aku cuma kenal dengan eyriqazz
yang lain tak kenal la pulak kalau korang singgah sini
jangan lupa perkenalkan diri lagik sekali yerk
kalau korang sudi singgah la.
ehehehehhe

Pejuang pejuang negara bersiap sedia untuk menentang penjajah negara
ehehheheheheehea

aksi kecuakkan dari salah seorang blogger.
eheheheheheee

abang baju hijau amik la gambar Rina saleh banyak banyak yer.
mungkin itu yang diperkatakan oleh Melz kepada Abang baju hijau.

Pasangan sehati berdansa yang tak berenggang macam belangkas
masak kicap. eehhehhe
kepada akak & abang jangan la dok diam berdua jer
kita meriah meriahkan jer majlis kita
katapun gather together...ehehehehehehee

Melz mengatur strategi untuk menyerang pihak lawan.
caiyok caiyok....
belum berperang lagik dah bau baju yang masham ke bro
ihihihihihhihiihhiiihhiii

Semuanya memang bersemangat terutamanya si Pojiepooh

Cuba teka siapa gerangan yang bertopeng ini ya??

Bersambung lagi yerk.

2 comments:

CikLilyPutih berkata...Best Blogger Tips

itu laki aku mrBig, photographer yg x bertauliah

DaHLia berkata...Best Blogger Tips

wahh beshnye men tembak2