Masyuk

Selasa, 6 Julai 2010

1st Cek Dari Nuffnang






Salam 1 Malaysia semua penyinggah di blog picisan ini.
Hari ni aku nak share pasal Cek dari Nuffnang.
Yer betul aku dah dapat Cek dari Nuffnang bernilai RM???
mana leh bagi tau sebabnya tak banyak pun cam Kak Ina KL, Bro Jai, Eyriqazz, Beutifulnara, DarkBatman & Red Mummy tapi boleh la buat bayar duit "domain" aku selama 5 tahun ehehehehheee.



ok aku cash out 1st Cek dari Nuffnang pada 17 May 2010 aku dapat cek nya pula pada 05 July 2010
ini bermakna ianya memakan masa dalam lebih kurang 49 hari lama kan.
Cuba korang menyinggah kat blog mat invest ni dia dah 2 kali cash out cek dari Nuffnang cuma mengambil masa lebih kurang 37 hari sahaja ini kerana mat invest telah cash out kan cek nya pada 30 hari bulan yakni hujung bulan.



Oleh itu kalau kengkawan yang tak tau lagi pasal ni boleh lah cash out kan Cek anda pada hujung bulan kerana anda akan mendapat Cek anda cepat sikit tak tertunggu tunggu la dibuatnya anda nanti.


Korang rasa apa yang sesuai aku buat dengan duit yang dah di cash out dari Nuffnang ni?
1. adakah akan digunakan untuk aku bershopping di Bandung minggu depan
2. Kontes kepada kengkawan - reti ker aku buat kontes ni
3. Belanja kengkawan lepak kedai mamak
4. Simpan untuk beli domain dimasa hadapan

terima kasih kepada Nuffnang & mat invest memberi duit & tips yang berguna pada aku.

7 comments:

Afra Yuri berkata...Best Blogger Tips

congrats! :)

Hezesuze berkata...Best Blogger Tips

wah tahniah daydeck dpt duit dari nufnang...akak ni xtau ar bila bleh cash out...huhu

ish bleh bayo domain selama 5 thn tu..kira byk ar tu..rezeki ALLAH swt kan...ngee

linn berkata...Best Blogger Tips

duit tu wat belanja aku laa hahaha.

wei...berapa hb ko ke bandung? kot laa tersenggol bahu kt sana kang.

hakimfaridzul berkata...Best Blogger Tips

tahniah!!!!
huhuhuhu

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

congratz bro..bolehla blanje roti canai..hik3...

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

afra - thanks

Haze - xper pelan pelan kayuh den pun samo cam tu jugak... yer betul tu rezeki dari Allah S.W.T.

Linn - belanja ko kerk....

Hakimfaridzul - thanks a lot

Eyriqaz - stakat belanja roti canai xda hal la bro.... ehehehehe

Imddin Ahmad berkata...Best Blogger Tips

Kenapa ramai blogger yang sudah menerima cek 'malu' untuk memaparkan jumlah sebenar yang mereka dapat?