Masyuk

Isnin, 26 Julai 2010

LG Cookie Monster Party - Part 1





Memang meriah malam semalam sewaktu berlangsungnya LG Cookie Monster Party kat Neutral Club, Jln P Ramlee dengan kehadiran hantu jembalang yang memang havoc.
Memang memula tu agak malas nak pergi coz tak berapa nak sihat "hidung bocor" plak semalam tapi takutkan nama kena "blacklist" aku pergi jugak dengan lokasi kejadian tersebut pun aku tak tau aku main redah jer nasib baik jumpa tempat yang dicari.


Sesampai jer aku aku beratur belakang Nor Iman Nazuki a.k.a. bro Eyriqazz yang sibuk dok berborak dengan Sharoll Photographer. Lepas register aku g lepak dengan "kroni-kroni" a.k.a. tali barut Kak Ina KL kitaorang ler tak kan ler nak lepak dengan blogger's yang maha terkenal siapalah kami cuma blogger's picisan tak macam bro Eyriqazz tu blogger yang terkenal siapa tak kenal. Kata Eyriqazz kak Kak Ina KL bercanda cakap "malas la akak nak joint nanti orang cakap asyik asyik muka akak" kalau dengar orang cakap kak semua benda tak boleh buat kak itu kata saya la kak Kak Ina KL.


Nasib baik Sharoll Photographer datang tak bawak dslr nyer dengan selamba badak Cik Lily Putih suruh dia amik gambor pada waktu tersebut kalau aku memang tak da mood nak amik gambor dengan keadaan "hidung bocor" aku tu.


Barisan hantu jembalang wakil dari tali barut Kak Ina KL

Bro Hamzah, bro Jejai, Eyriqazz, Cik Lily Putih, & Sharoll Photographer


Kami dengan pelbagai gaya dan aksi.


Cik Lily Putih dan SumiJelly bergaya dengan Hantu jembalang dari "tanah perkuburan" sebelah


Berdua lebih baik.


Apa yang ko kerutkan tu CLP


Bro Jejai yang serba FINK bergambar dengan Jembalang Khairul DIDI


Barisan hantu jembalang yang hadir di sana.




p/s - jangan takut pic banyak lagi akan menyusul korang doakan jerlah internet aku okay jer ekkkkk.........


4 comments:

Che Armster berkata...Best Blogger Tips

hohoho sorang-sorang dah start upload gambar dah ni.. hehehe

redfingger berkata...Best Blogger Tips

aku jeles......

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

arm ko tgk n3 part 2 pulak baik punya

bob jangan jeles itu semua amalan syaiton... ehehehehhehe

Shahrul Shaharuddin berkata...Best Blogger Tips

TERBAYEKKK bro!
aku suka aksi manjeww aku tuh.. awakakak~ =p

Bob! jgn merasa jeles bob! jumpe MTV world stage lak! =D