Masyuk

Selasa, 27 Julai 2010

LG Cookie Monster Party - Part Last




Ini adalah N3 terakhir untuk LG Cookie Monster Party yang lepas. aku pun dah tak tau nak buat caption apa lagi kat gambar gambar ni dan yang pasti blog aku tak ada orang yang akan berkunjung lagi.



CLP jeles dengan minah ni coz body minah ni memang mantap


Tak dapat HP baru pun tak per la janji dapat air botol baru


Sharol dengan gaya hantu jembalangnya


Amboi 3x hantu ni siapa ekkk cuba korang teka


Hantu Jembalang merangkap anak ikan diva gebuz bergaya dengan Ray Ban nya


4 Monster yang meletup terutamanya monster FINK


Monster Fink bergaya dengan rambut hijau nyer sambil berkata lihat ketiakku masamkan
ehehhehehehheee


1 monster yang terlebih over dengan aksi seperti penari tiang seri
ahahhahahahahhaa


Tak kuasa mak tau nak pakai topeng ni lama-lama panas la pulak ko...


wah over plak monster fink ni dia tak tau ker ketiak dia masham


Merenung masa depan bila pulak aku nak bertukar menjadi hantu nih kata kak Sumi
kat blakang tu plak cam kenal jer kan "Ada Aku Kesah"


Opocot omak kau baru jo sobut dah bertukar jadi hantu ko...


dah bertukar jadi monster baru boleh bergaya dengan barangan yang dapat pada majlis tersebut


nampaknya monster2 yang berada di meja belakang lagi popular dari monster yang ada diatas pentas kot.


Monster pun nak glemer gak yerk


Dah jadi monster pun still nak merokok gak


Nak minum ker tuh


Sebelum balik kita bergambar beramai ramai dulu ekkk





P/S - semua N3 berkenaan LG Cookie Monster Party yang aku garapkan adalah rekaan semata mata aku mohon ampun sekiranya terkasar bahasa dan menyebabkan korang marah dengan aku.


5 comments:

Che Armster berkata...Best Blogger Tips

oh s*** gambar 3rd last itu sangat menyakitkan hati sebab ternampak je-seruppaannya.. demmm!!!

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Serupa dengan sapa ekkkk
ahahahhahahaaaa

cik Nemo berkata...Best Blogger Tips

apesal banyak jembalang aje? hahah~

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

sape yg sponsor muker hantu tu ek

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

hantu pink dan hantu diva memang hottts....hik3..