Masyuk

Jumaat, 9 Julai 2010

Sotong Kurita Punya Cerita





Memang menjadi la KEYWORD yang diperkatakan oleh abang angkat kepada Arja Lee iaitu Je Jai.Walaupun tak sebanyak Je Jai punya hit tapi bagi aku ini satu perkembangan dalam dunia blog ni.Memang tak rugi kalau kita menjadi pengikut kepada otai otai blog nih seperti Je Jai, Eyriqazz, Kak Ina KL dll.


Macam semalam Jejai ada post mengenai KEYWORD sotong dan malam semalam juga aku mencuba dengan menggunakan KEYWORD yang dikongsi bersama pengikutnya memang menjadi la walaupun tak sebanyak Je Jai punya pengunjung.Majoriti yang masuk ke blog aku hari ini adalah KEYWORD sotong kurita, ramalan sotong, paul sotong kurita, paul sotong, ramalan sotong kurita.jadi memang tak rugi la kalau kita menjadi pengikut kepada jalan yang benar.... eeheheheheeee




p/s malam ni tak sabar nak menchekik dan mencuri ilmu dari otai otai blog nih....see you there...


4 comments:

ZuRa berkata...Best Blogger Tips

paul the sotong predict spain menang wei!! g blog aku tengok... ;)

Wan Ahmad Nabil berkata...Best Blogger Tips

stail broo, memang famous sotong kurita kali ni. haha

Anne Boleyn berkata...Best Blogger Tips

x abes2 ngan cte sotong nya. :p

daydeck oo daydeckk..nnt ltk gambo yerr. heheh seee... still ingt lg la daydeck nye blog

JMR berkata...Best Blogger Tips

bro!!! dah jumpa kita td..nice meeting u bro!