Masyuk

Isnin, 19 Julai 2010

Bagaimana Hendak Edit Survey Di Laman Web Nuffnang




Mungkin ramai yang sudah tahu mengenai "Edit Survey" di laman web Nuffnang tapi n3 kali ni buat blogger's yang masih tak tahu mengenai macam mana nak "Edit Survey" di laman web Nuffnang ini.
"Edit Survey" ni amat penting dan dititik beratkan oleh pihak Nuffnang dan para pengiklan.
Jangan lupa nak "Edit Survey" ni yer tak rugi pun kita mengisi "Edit Survey" ni malah lagi menguntungkan kita yang rajin mengisinya.


Cara-caranya adalah seperti berikut.

1. Pertama kita mestilah membuka laman web http://www.nuffnang.com.my
2. Selepas itu kita Login username dan password Nuffnang kita.





3. Klik kat "Edit Survey" seperti yang ditunjukkan anak panah di gambar dibawah ini.


4. isi form berikut, isi selagi boleh kalau nak dalam bentuk "point" pun boleh jugak.

5. Last sekali jangan lupa klik kat butang "Hantar" yer kalau tak buang "karan" jer korang isi borang tersebut.


Selamat mencuba dengan jayanya.....

1 comments:

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

baru pakcik tau...