Masyuk

Sabtu, 10 Julai 2010

Nuffnang Sharing Session





Memang rugi sapa yang tak pergi ke event Nuffnang Sharing Session kat Pak Li kopitiam, Danau Kota.
Banyak input yang boleh dapat dari event tersebut kalau tak percaya tanya kat orang lain yang hadir ke event tersebut.
Bagi aku Eyriqazz memang best cam MelRomeo gak tak kedekut ilmu dia banyak bagi komen pasal blogging nih.
Cam blog aku ni setelah ditegur oleh Eyriqazz aku terus tukar memang sebelum ni tak ada orang komen jadi aku buat "pandai" jer lah kat blog aku nih,
setelah diberi input pada session tersebut aku mengambil inisiatif dari satu benda yang tak berapa nak cantik kepada yang cantik sikit coz masih banyak yang perlu aku perbaiki dalam dunia blogging nih.

Aku sampai awal kat Pak Li kopitiam ni tapi aku lepak tempat lain dulu dah nampak Eyriqazz sampai baru aku masuk ke tempat ni.


Aku rasa cam nak jadi pengumpul benda ni ler...


Memula sampai tu yang ada 3 orang ni jer Eyriqazz, Hana, Kenny

Lepas tu sampai pulak Mak Datin Ina KL... (gurau jer kak)


Gadis Comel si XinXian dari Nuffnang.


Sandiwich sebagai pembuka selera.


Apalah yang digebangkan oleh Mak Datin Ina KL....

Ini lah tokei besar Pak Li kopitiam berasal dari Singapura


Hi... kalau korang singgah kat blog aku ni jangan lupa bagi link korang ekkk...


Live blogging ker nih...


Ehhhh..... MatJoe pun ada gaks sampai nak tersungkur ko ekk.....


Dua orang kuat Nuffnang XinXian & Sotong Zai


Suka sangat yer Mak Datin Ina KL ni.

Kenny datang dari CyberJaya tu...


amik gambo makanan la tu si Zaid ni.


Antara makanan yang aku order kat Restoran Pak Li kopitiam, Danau Kota


gambar kredit kepada mohd zaid

biasalah kalau dah gather 2 gather sudah pastilah bergambar beramai ramai....


antara blogger yang hadir adalah

Eyriqazz - http://www.eyriqazz.com
Kak Ina KL - http://www.kakinakl.com
Anne Boleyn - http://hanalovenest.blogspot.com
Kenny - http://luckystrike14.blogspot.com
Kak Haslina - http://myredloves.blogspot.com
Mustafa - http://perondajaketbiru.blogspot.com
Hilalazmi - http://hilalazmi.blogspot.com
Mohd Zaid - http://mohdzaid.com
J.M.R. - http://jmrblackfinger.blogspot.com/


p/s - kompem list ni tak cukup lagi korang yang singgah sini sila letak link korang yer nanti aku tambah lagik kat sini.


10 comments:

JAI berkata...Best Blogger Tips

Arghhhh..tension lagi..nyosal wooo..tak dapat datang..korang ngumpat aku yerrr..langgar sotong yerrr...hehe..nanti wat entri naper aku tak datang..adoiiii..sayang tak pegi..

khairilhusni berkata...Best Blogger Tips

kenapa nama aku xde dlm list? sebab aku xde blog lg ke? huhu.... nanti aku usahakan bina 1 blog. thanks upload gambor.

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

Jai - memang rugi tak pergi... best dapat info...

husni - jap aku hapdet lagik...

Anne Boleyn berkata...Best Blogger Tips

lerr daydeck gambar lain mana? tak okay ke. hehe :p btw, thanx sebab link kan hana. nanti nak cilok gak gambar tau. nnti hana letak credit. :)

daydeck..kalau ada gambar hana lagi boley tak emel kat sini :

nh.hana0610@gmail.com

tlg yerr.. :)

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

hana pic semua kat pesbuk daydeck cuba bukak my pesbuk

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

daydeck ..nak ambil tiplah yer..malas nak tenguk buku catatan..boleh lah yer..

atreyu strange berkata...Best Blogger Tips

Tu bukan live blogging. Meng-update status Twitter jek. Hehe.

Natasha berkata...Best Blogger Tips

huhuhu sedih x dapat join bnda2 nie semua:(

soffya cik bulan berkata...Best Blogger Tips

tk dtg tp nk ltk link jugka,. boleh..huhuhu

nk tnya, camane ye nk join bnda ni gak ek

ciksal berkata...Best Blogger Tips

bestnya..dah lama saya nak join event cam ni..tambah2 dengan nuffnang ni
Saya ni blogger baru..nak belajar sangat2 psl blog ni.
maaf..terjumpa blog ni psl saya search restoran pak Ali..keluar Pak Li...muahahah...
Nak bookmark blog ni boleh ?