Masyuk

Sabtu, 24 Julai 2010

LG Cookie Monster Party



Cuba teka siapakah didalam gambar diatas aku tak payah la korang nak teka coz dari jauh dah nampak mana satu budak gemok's


Saja aku nak kasi bakar line sikit mengenai LG Cookie Monster tadi memang meriahlah event tadi memang. Malam ni tak dapek la pak cik ni nak update pasal event tadi do.
penat siot ni mata cam dah rabak nak membadak gamaknyer korang tunggu jer la nanti biler kerajinan melanda diri aku baru aku update pasal event kat blog picisan aku nih.

9 comments:

JAI berkata...Best Blogger Tips

Uihhh..nie contest kerr?? Hehehe..uihhh..gempak weh yang pakai baju pink tu..mesti hensem..wakakaka

Hamzah Ian berkata...Best Blogger Tips

pergh.. teringin betol nak talipon tu.. adoi la..

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

hensem la sangat kata nya jejai oi...

cam pernah aku tgk ini nama tapi dimana ya

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

wah semua jadi hantu ek malam tadi..mesti best kan

Sharinginfoz berkata...Best Blogger Tips

seronok betul kan

J.M.R berkata...Best Blogger Tips

rugi lak tak pi..huhuh:-(

redfingger berkata...Best Blogger Tips

aku keccewa daydeck...cmno?

Che Armster berkata...Best Blogger Tips

malam tadi terbaek!! hahahaha

JAI berkata...Best Blogger Tips

hahaha..aku mencari sahabat lama yang menghilang Abdullah Hafiz..ehh betul ker..atau Abdul Hafiz dah confuse