Masyuk

Isnin, 26 Julai 2010

LG Cookie Monster Party - Part 3





Orang kuat Nuffnang yang begitu sporting


Macam tengah berkaraoke jer bos busat Nuffnang ni.


Memula tu sesi tali barut Kak Ina KL menerjah semua hantu jembalang


Terjah lagik mengalahkan abang rambut ketak pulak rasanya

Eyriqazz bertuah dapat "lucky draw" yang pertama dapat hp baru tu jangan senasib dengan Samsung Corbynya sudah la.



tak dapat hp baru pun dapat bergambar dengan hp baru jadilah kan.



Gambar yang dinanti-nanti oleh Cik Lily Putih



Pertandingan memakan "cookie" paling banyak.



Sharol & kak SumiJelly yang kelaparan.



Bro Eyriqazz & Che Arm yang sedang beratur nak menchekik


Spegheti tu memang layan

okay Chef Sharol nak ajar cara-cara nak memakan spegheti ye.

Asyik gambar korang jer amik plak la gambar pekerja Neutral Club tu.

aku dah buntu nak buat caption apa lagik.

p/s - gambar tunggu malam esok kot coz malam ni nak pergi tengol Cuci The Muzikal 2 ler kalau sempat aku apdet lagik ekk....




3 comments:

Hamzah Ian berkata...Best Blogger Tips

nice one lah.. hahaha

nurayunni berkata...Best Blogger Tips

mcm bez jer..rugi lar x tulis entri psl LG..

Aus MeLankoLik berkata...Best Blogger Tips

hahaha, jeles tak pegi , hahahak