Masyuk

Jumaat, 9 Julai 2010

Nuffnang Sharing Session – Pak Li Kopitiam








Selamat pagi semua walaupun hari masih gelap lagi nih.
Korang mesti tau pasal Nuffnang Sharing Session @ Pak Li Kopitiam.
Mustahil lah kalau korang tak tau nih. Petang ini (Jumaat) jam 7.00pm aku akan ke Pak Li Kopitiam cawangan Setapak Indah kerana aku berjaya mendapat jemputan ke Majlis Nuffnang Sharing Session bersama otai blogger yang semakin meningkat naik namanya tak lain tak bukan Eyriqazz ataupun GTO.

Cuma aku tak pasti siapa lagi yang terpilih untuk menghadiri majlis ini setahu aku Kak Ina KL, dengan Jejai jer mana kengkawan aku yang lain korang tak dapat kerk?
adoyai kurang meriah la gamaknyer yer tapi niat sebenarnya nak kesana adalah untuk menuntut ilmu dalam bidang blogging ni kan jadi sekali sekala tolak tepi meriah itu.

okeh lah aku nak beradu kalau mata segar nanti senang sket ilmu nak masuk kan,
kengkawan nanti kita jumpa disana yer,


Antara menu yang terdapat di Pak Li Kopitiam.


Eyriqazz yang bakal menurunkan Ilmunya kepada kami semua.
semoga kami semua akan berjaya macam beliau juga,



6 comments:

Eyriqazz berkata...Best Blogger Tips

jumpa di sana bro..thanks bro dtg...saya yang kena berguru dengan anda semua di sana....

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

yer bro jumpa disana yerk...
mintak mintak la tak hujan bleh balik n then trus g ke sana.... uiks kita saling kongsi bro... tapi kompem la kitaorang yang kena belajar dari sifu......

darkbatman berkata...Best Blogger Tips

tahniah bro..jgn lpe share nt..

BeaN MorENo berkata...Best Blogger Tips

aku xdapat datang lah bro...outstation

daydeck86 berkata...Best Blogger Tips

batman - insyaallah bro, hang tak dapat ko?


Bean - kerje jer ekk ko.....

kak ina kl berkata...Best Blogger Tips

wah best cameraman datang..senanglah kerja akak sikit..

insyallah jumper di sana yer